Tuesday, May 19, 2009

VJ Oana, in camasa de forta la MTV “Dance Floor Chart”!


Editie plina de neprevazut, vineri, la "Dance Floor Chart" de la MTV. VJ Oana se anunta aproape de... spitalul de nebuni.

Dupa ce a surprins telespectatorii MTV aparand in rochie de mireasa si cu DJ The Model pe post de sot, a testat viata de samurai, s-a metamorfozat intr-o lady si a devenit pentru o zi luptator de comando alaturi de Morris, iata ca Oana Tache revine in editia de vineri, de la ora 22.00, a “Dance Floor Chart” in… camasa de forta!


“Imi place sa fac filmari iesite din comun, intotdeauna am indemnat telespectatorii sa stea lipiti de ecran pentru ca vor fi surprinsi de fiecare data. A o lua razna este o expresie care sta pe buzele fiecaruia dintre noi intr-un anume moment al vietii asa ca am pornit de la aceasta idee si am construit un alt personaj. Am ales si un invitat pe masura nebuniei, Mike Diamondz, care interpreteaza rolul doctorului de sanatoriu. Bineinteles, nu va lipsi nici cea mai buna si nebuna muzica de dans, asa cum v-am obisnuit”, a explicat VJ-ita MTV Oana Tache.

No comments: