Monday, November 23, 2009

MTV PASSPORT!!! GET YOUR PARTY VISA!!!


MTV difuzeaza in premiera emisiunea “MTV Passport”, un jurnal de calatorie inedit realizat si prezentat de simpatica VJ-ita Oana Tache.







Ideea show-ului a luat nastere dintr-o simpla joaca de-a concediul, insa a devenit in scurt timp o productie in toata regula, pentru realizarea careia VJ Oana s-a aliat cu cei mai buni prieteni ai sai. Echipa “MTV Passport” a luat cu asalt Europa si in numai 12 zile a facut ocolul batranului continent. Destinatii bifate: Ungaria, Austria, Italia, Liechtenstein, Elvetia, Franta, Anglia, Belgia, Olanda si Germania.






La intoarcerea in tara, “MTV Passport” adunase 7500 de km la bord si mai bine de 50 de ore de material video. Acesta este primul proiect marca Oana Tache & Friends.







Urmareste si tu aventurile “gastii nebune” MTV Passport, in fiecare sambata, de la 20:00, si ia-ti “Party Visa” de Europa, in exclusivitate la MTV.





6 comments:

Anonymous said...

Apropo de calatorii, aventura citeste mai ales articolele care contin in titlu EA-http://milecarpenisan.ro/

Anonymous said...

in special EA(IV).

Anonymous said...

Daca ai avut macar pentru o secunda din viata senzatia ca *traim intr-un univers in care suntem interconectati intre noi si conectati miraculos la toate elementele realitatii*(Ervin Laszlo), atunci merita sa citesti articolul: http://www.formula-as.ro/2009/895/planete-culturale-30/sfarsitul-timpurilor-in-viziunea-unor-savanti-ervin-laszlo-stanislav-grof-si-peter-russell-in-dialog-cu-horia-turcanu-11869. Cum ar fi daca printre nenumaratele mesaje agresive(care aproape ca te instiga sa cumperi si iar sa cumperi, si sa nu te mai opresti din cumparat) primite pe toate canalele de comunicare s-ar strecura si cate un astfel de pretext de reflectare asupra unor aspecte infinit mai imoprtante(esentiale, chiar)?

Anonymous said...

Cat de bine descrie ideea de interconectivitate versurile si clipul: http://www.youtube.com/watch?v=zHzMLGH1Rfs

Anonymous said...

:)

Anonymous said...

ma bucur ca ai inteles.