Wednesday, May 21, 2008

Remember?! 'Course you do...

MTV Days, evenimentul realizat de MTV în perioada 1,2,3 şi 4 mai la Ultima Playa din Mamaia, a adunat cei mai tari artişti ai momentului, care s-au întrecut în declaraţii care mai de care mai interesante! Andreea Bălan a povestit că, de acum incolo, îl va include în toate spectacolele ei pe Petrişor, partenerul ei de la “Dansez pentru tine”, nonconformista Corina a mărturisit că este însărcinată, Călin de la Voltaj a declarat că anul acesta vor scoate un nou album, celebrul compozitor Marius Moga a promis că pe viitor va mai lansa câteva trupe de fete, care vor susţine doar show-uri live, trupa Zdob şi Zdub a povestit despre concertele susţinute în Germania, iar Diana, fosta componentă a trupei Laguna, a anunţat că pregăteşte un nou single care va fi difuzat în exclusivitate la MTV. Toate interviurile date de artiştii prezenţi la MTV Days vor fi difuzate săptămâna viitoare la MTV News, de luni până vineri, de la ora 16.00 şi 21.30.



“De acum înainte voi avea show-uri mai provocatoare, iar publicul va vedea că Andreea Bălan a crescut. Îl voi include şi pe Petrişor în toate show-urile mele, pentru că are mare priză la fete”, a declarat râzând Andreea Bălan, după ce a cântat şi a dansat alături de Petrişor, transformând pentru câteva minute scena MTV Days în rigul de dans de la “Dansez pentru tine”

.

Pe scena MTV Days au mai urcat, pe 1 mai, Paraziţii, care au provocat “isterie” în cei aproape 1500 de spectatori, Crush şi Alexandra Ungureanu, Şuie Paparude, Voltaj, care vor sărbători anul acesta 10 ani de carieră, motiv pentru care vor lansa şi un nou album.



Marea surpriză de 1 mai a venit însă din partea cântăreţei Corina, care a declarat în exclusivitate pentru MTV News că este însărcinată: “Da, este adevărat că sunt însărcinată. Cu siguranţă puştiul sau puştoaica mea, pentru ca încă nu ştiu ce va fi, va avea parte de o educaţie într-un stil foarte liber şi va ajunge la fel de cool ca mama lui”, a declarat nonconformista Corina, care a adoptat pentru acest eveniment un nou stil vestimentar, cel al super-eroilor.



Cu toate că ploaia şi-a făcut apariţia la începutul celei de-a doua zi de MTV Days, publicul s-a strâns şi în a doua seară în număr mare în aşteptarea artiştilor preferaţi. După ce DJ Vania a încins atmosfera cu platanele sale, şi-au făcut apariţia fetele de la Wassabi, frumoasa Diana, care a reuşit să facă publicul sa vibreze, Activ, proaspat întorşi din SUA, Zdob şi Zdub şi trupa Zero, care au venit direct de la emisiunea Happy Hour.



“Iubim publicul din România. Sunt foarte tari toţi cei de aici”, a declarat Roman, solistul trupei Zdob şi Zdub, încântat de atmosfera de la MTV Days.

No comments: