Wednesday, May 21, 2008

Suie Paparude vs Vj Oana = Exclusivitate pt MTV NEWS!

"Săptămâna aceasta începe la MTV News cu noi premiere şi informaţii în exclusivitate din show-biz-ul autohton: „reporterul de serviciu”, VJ Oana, a aflat direct de la Şuie Paparude amănunte despre cel mai recent videoclip al lor, „Cu zâmbetul pe buze”, care va fi difuzat în premieră luni, 19 mai, de la ora 16.00!

Cei trei membri Şuie Paparude au povestit despre piesa „Cu zâmbetul pe buze”, ce va fi difuzată în exclusivitate la MTV timp de o săptămână, şi despre alegerile făcute în realizarea videoclipului. Artiştii au vorbit despre vestimentaţia aleasă pentru acest clip, pregătindu-şi fanii pentru un Şuie Paparude în frac şi cu papion, dar şi despre decorul în care a fost realizat videoclipul, un restaurant cu iz comunist.

“Şuie Paparude aduce ceva nou pe piaţa muzicală românească cu fiecare piesă nou lansată şi cu fiecare clip apărut. Întotdeauna fac altceva pentru a nu se repeta, iar asta îi ajuta foarte tare pentru a-şi ţine fanii aproape şi pentru a surprinde încontinuu. Versatilitatea şi posibilitatea de a găsi ceva nou tot timpul ţine de fapt în viaţă o trupă sau un artist de succes”, a declarat VJ Oana, după interviul cu trupa Şuie Paparude."


No comments: