Monday, September 22, 2008

ProFM DANCE s-a dat la SKATE NIGHT BUCHAREST 2008!!!


Dornici de miscare si innebuniti dupa role, bucurestenii au raspuns afirmativ invitatiei ProFM DANCE si au venit in numar mare la Skate Night.

DJ Greeg a oferit participantilor beaturi de ProFM DANCE, iar Dj-ita Oana Tache, cea mai extrema DJ-ita de pe 89.5 FM, a fost gazda primei editii a evenimentului, manifestare organizata cu sprijinul de Ambasada Germaniei.

“Mi-a facut placere sa particip la acest eveniment deoarece skate-ul este unul din sporturile mele preferate, prin urmare mi-am luat si catelul, asa cum fac de fiecare data cand ies cu rolele” a spus Oana. Insotita de Timi, Dj-ita ProFM DANCE, a facut senzatie printre participanti alaturi de micutul high land terrier care a devenit imediat vedeta serii.

Atmosfera incinsa, scheme nebune, trickuri, concursuri, premii mari si viteza maxima, toate acestea au caracterizat unul dintre cele mai reusite evenimente de strada.

Amatorii de muzica dance, sport si multa distractie sunt asteptati in continuare pe ProFM DANCE, 89.5 FM, pentru multe alte surprize.


WWW.PROFMDANCE.RO

No comments: