Thursday, April 2, 2009

Sa-Mu-Raiiiii Ba-Byyyyyy!!! :)))

VJ Oana s-a deghizat in samurai la “Dance Floor Chart”!



In editia din 3 aprilie, de la ora 22.00, a topului “Dance Floor Chart”, VJ Oana ii va intampina pe telespectatorii MTV deghizata intr-un samurai care se pregateste de lupta!



Mai mult, saptamanal, VJ-ita MTV va prezenta topul celor mai noi piese si videoclipuri dance intr-o maniera noua, sub forma unor povesti in care Oana este chiar personajul principal.
“Vrem sa transformam platoul de filmare in “teren de lupta”, experimentand stilul de viata al samurailor. Si cum primavara se nasc bobocii, iata ca la “Dance Floor Chart” “se nasc” povestile si personajele. Am inceput in forta, cu o nunta in editia din 27 martie, insa promitem sa surprindem telespectatorii MTV saptamanal cu multe surprize, o incursiune pe plaja extinsa a culturilor lumii cat si transpunerea mea in diverse personaje care au avut un cuvant de spus de-a lungul istoriei. Iar alaturi imi vor fi DJ-i din mainstream-ul dance autohton care vor juca alaturi de mine diverse roluri”, a declarat Oana.
VJ-ita a povestit si cate ceva si despre mesajul din spatele povestilor saptamanale: “Poti fi oricine vrei si poti face orice iti doresti. Important este sa crezi in fortele proprii, sa te distrezi si sa nu uiti sa fii tu insuti”.


1 comment:

G_Licious (cine altcineva) said...

uita-te la tine... aratai ca o floare udata de primavara pe o vreme insorita de iarna :)
in mare parte iti scriu acum pe blog luand in vedere ca am promis ca nu iti mai scriu pe forum, ca sa-i transmiti la pavel daca-l mai scapa lipsa mica in timp ce urmeaza "invaders must die" o sa-l cheme paveluca, daca intelegi ideea... iar daca mai aud niste fatalai ca vobesc despre mine pe forum, fara ca eu sa le pot raspunde, ii bat cap in cap pana demonstrez teoria Bing-Bang-ului!
Asa sa le zici dulceata mica ce esti :X (btw tocmai ai dus cursorul spre opusul lui "approve comment"... ai facut asta probabil din greseala:P)