Monday, August 17, 2009

Dance Floor Chart this week!

Castigator saptamana asta esteeeeeeeeee...cel ce colaboreaza mai nou cu Akon pentru "Sexy Bitch" si mai trage un featuring hot cu mai vechiul lui tovaras de pahar si studio- Chris Willis pe piesa "Gettin Over"! Te-ai prins??? DAVID GUETTA se aseaza in pozitia de lider si o trage langa el si pe Kelly Rowland, ca vorba aceea si la ProFM DANCE CHART au fost fruntasi vreo 3 saptamani la rand!!!


Pe locul 2 dam de baiatul vesel, Calvin Harris,cel ce a lucrat cu Kylie, Sophie si alte frumuseti de talie internationala...Calvin a lansat, nu de mult, albumul lui de debut si daca ar fi sa mai spicuiesc inca vreo 2 piese ce-ar merge spre ascultare va recomand Colours si Acceptable in the 80's, ultima auzihndu-se si pe 89,5 fm sau profmdance.ro



Medialia de bronz merge de asta data la Vika Jigulina care a cam rupt gura targului cu piesa ei de lansare Stereo Love...Si ca orice diva in devenire acre se respecta Vika declara- "cateva cuvinte nu sunt de ajuns". Pentru ea, hobby-urile sunt lucruri interzise si i-ar placea sa mixeze la Londra in Club Fabric. Si cu asta am zis cam tot!


Connect-R- si-a lansat practic piesa de vara la MTV, nu la DFC ci la BUZZ NEWZZ de asta data(de urmarit in fiecare duminica de la 17 si martea de la 22:30)! Personal, apreciez foarte tare bucata asta muzicala si vizuala-vocalul este bine lucrat, un look care, in sfarsit, il prinde si cu care asta poate da peste gura celor care radeau de el in perioada Racla cum ca n-are decat un maiou si o pereche de blugi...Deci, despre Connect-R de bine!Pe pozitia 4!



Pe locul 5 isi fac de cap Velvet si piesa lor Chemistry- NU mai au nevoie de prezentare, asa ca nu trebuie sa va mai bag pe gat si de data asta parerile mele despre artisti si single-uri, in schimb va reamintesc id-ul de mees si adresa de mail la care raspund pentru MTV DANCE FLOOR CHART: id: mtv dfc si mail: dfc@mtv.ro! Scrieti-mi! :))))))


Alex Under Base si Frissco si-o ard disco...Ar fi tare de-ar fi asa...Anyway,pt cei care nu cunosc trecutul zdrumicat pe care-l impart cu Frissco aka Dony aka Cornel Donovici de la Refflex- faceti urechile palnie si zgaiti ochii!!! :)) Ne cunoastem din diverse conjuncturi, diverse anturaje, de pe la diversi prieteni comuni...N-am avut niciodata nimic de impartit(ii multumesc lui D-zeu!) insa de cand l-a lasat pe Cristi(fostul coleg de trupa) balta, ma simt nevoita sa-mi adjudec rolul de justitiara a peisajului romanesc dance...Glumesc, nu stiu nici eu ce am cu el...Cert e ca in editia trecuta de top,l-am dat in fapt la capitolul igiena...Nu ca nu ar sti baiatul ce e apa si sapunul, nu, nu...E la curent cu tot ce inseamna spalaturi, insa se intampla sa-i piuta piciorusele...Sau, ma rog, i s-a intamplat, o data, cand eram si eu in zona si a fost suficient sa ma manifest la MTV DANCE FLOOR CHART si sa abordez aceasta problemutza...E, sa stiti ca m-a sunat Cornelush sa ma traga de urechi pt "reclama proasta" pe care i-o fac! Dragul meu, Cornelush, imi cer scuze oficial pe aceasta cale! Nu stiu daca stiai dar si publicitatea negativa face bine! Se pare ca nu intelegi thu, dar subliminal asa te fac mai celebru decat ti-ai fi dorit sa fii...Si asta pe MTV, amice, deci s-avem pardon...



Neylini- la granita dintre manea si dance, asa cum ne si spunea,se afla ea. O tanara ce tine sa imbine genurile cum imbina bunica pe vremuri serbetul cu apa. Bun da' parca pica greu la stomac...Astept sa vad daca Neylini se va pastra in stare solida in topuri sau va fi o aparitie ca apa- incolora, inodora in peisajul muzical romanesc...La prima ocheada pare fata buna...Locul 7.


Deepside Djs se gasesc pe pozitia a 8-a cu Hold You. Am aflat ca le-a mers bine vara asta, au mai scos un single de litoral- Summer In Your Eyes si au mai pus-o de o colaborare cu Dj Project pt piesa Over And Over Again-sunt curioasa cum s-au "combinat" baietii intre ei la butoane, ca pe parte vocala nu ma indoiesc ca au "nimerit-o" si "combinat-o" binie pe Elenutza. Iti dau o varianta mai neoficiala,clipul se vede deja la MTV, aici mai punem si alte "prostii"


Dam si de DeepCentral pe locul 9...N-am inteles inca de unde pana unde "adanc si central" sau "central adanc"?!? De la centrala adanca sau din centrul adanc al capitalei va transmit de bine despre cei doi deepcentrali- o piesa noua, bunicica, sa vedem daca e destul de buna pentru a intra si pe ProFM DANCE...Ramane de auzit, de vazut vedem making off-ul acum...


Pe locul 10 dam peste PLAY AND WIN si ONLY...Unde e fratilor al treilea release? Voi in ce ape va scaldati ca de Inna stim ca s-a "mutat" peste hotare si are succes pe la arabetzi, turculetzi si alte natii care nu simt criza financiara? Voi unde o ONLY??? Bila alba insa, pentru clip!

No comments: