Monday, August 17, 2009

VJ Oana, pirat la MTV “Dance Floor Chart”!


Nonconformista VJ-ita MTV, Oana Tache, si-a propus sa surprinda publicul prin diversele ipostaze in care se regaseste la “Dance Floor Chart”, clasament muzical difuzat la MTV in fiecare luni, de la ora 13.00!

Dupa ce “s-a jucat” de-a mireasa, samuraiul, cucoana de la Londra, pacienta nebuna sau sotia de mafiot, VJ Oana revine cu un nou personaj! De data aceasta, vedeta MTV interpreteaza un pirat, incercand astfel sa traga un semnal de alarma in ceea ce priveste pirateria muzicala, un fenomen tot mai des intalnit in Romania.

“In spatele personajelor haioase in care ma transform, exista mereu o povestioara cu talc, un mesaj si o concluzie pe care vreau sa le transmit telespectatorilor MTV. Intr-adevar cadrul si interpretarea rolurilor par a fi niste glumite, insa in spatele acestor imagini exista sfaturi destinate publicului MTV care evolueaza permanent”, a declarat VJ Oana.



photos by sorin mateescu
sursa: stirileprotv.ro

2 comments:

The Joker said...

maybe you will fall from there.things happens!wahahahahahahahahahahha

alina said...

I need you, please help :-S, ... caut in mod disperat o melodie ce nu stiu nici cine o interpreteaza si nici cum se numeste, dar era cam prin 2003-2005 number one prin dfc (nici anul nu-l mai stiu exact, a trecut mult timp de atunci) , pe vremea cand prezenta dragul de liviu dfc-ul, ce acum nu mai e...o melodie careia i-am retinut doar videoclipul, pe parcursul caruia o tipa roscata, pistruiata si palida canta piesa si "leviteaza"; si "leviteaza" de colo colo, si parca era si o padure prin cadru, toamna, cu multe frunze portocalii cazute, etc, etc. si parca videoclipul incepea cu o casa in fundal, oricum, mai mult de atat nu-mi amintesc :(. ...If it ringed a bell, sau daca aveti vreo idee, raspunde-mi pls. pe adresa de mail alynush_66@yahoo.com ...thanks :*:*:*