Saturday, July 19, 2008

Superinterviuri cu Fatboy Slim, Timo Mass si Trentemoller in exclusivitate la ProFM DANCE!




DJ-ita Oana Tache de la ProFM DANCE a fugit la mare pentru a se intalni cu Fatboy Slim, Timo Mass si Trentemoller! Prezenti la mega-evenimentul The Mission Dance Weekend, acestia au trait din plin atmosfera de petrecere! Cei trei DJ i-au marturisit Oanei detalii din cariera lor si au
povestit despre planurile lor de viitor.

Atmosfera hot si cei peste 20.000 de fani veniti la mega-evenimentul The Mission Dance Weekend l-au facut pe Fatboy Slim sa se simta la Navodari ca la... Ibiza!
“Am vazut ca oamenilor de aici chiar le place muzica buna si stiu sa petreaca”, a remarcat DJ-ul, surprins de avalansa de spectatori care, timp de doua zile, i-au ascultat pe cei mai tari creatori de sound-uri din lume. “Trebuie sa recunosc: cand am venit aici am vazut soarele si plaja si mi-am amintit de Ibiza si de Brazilia...”, a spus el.

Alaturi de Fatboy Slim, la The Mission Dance Weekend, pe plaja de la Navodari, au performat unii dintre cei mai buni DJ ai momentului: Roger Sanchez, Trentemoller si Timo Maas.
In prima seara a evenimentului, danezul Trentemoller a sustinut un show deosebit alaturi de formatia sa. Artistul a creat o atmosfera extraordinara in ritmuri de dub. Cei prezenti au dansat pe hit-uri ca "Evil Dub", "Moan", "Miss You" si "Take Me into Your Skin". Dupa Trentemoller, pupitrul de mix a fost preluat de Roger Sanchez, un DJ legendar al miscarii electro din America. Roger a condus distractia pana dimineata.
Fatboy Slim, ajuns pentru a doua oara pe taramul romanesc, a adunat pe nisipul din Navodari, in a doua seara, peste 20.000 de iubitori ai genului electro. DJ-ul a mixat aproximativ doua ore, timp in care toata lumea a dansat pe celebrele sale hit-uri. Nu va ganditi ca DJ-ul s-a limitat doar la productii proprii. Fatboy a mixat si piese cunoscute. Bob Marley si House of Pain au fost doua nume mari din set-ul sau.
Distractia a continuat cu un show marca Timo Maas. DJ-ul a prezentat doua piese in premiera internationala si a continuat distractia in stil minimal pana tarziu, spre dimineata.

ProFM DANCE ti-a pregatit un colaj de momente live si interviuri cu Fatboy Slim, Timo Mass si Trentemoller realizate de DJ-ita Oana Tache in exclusivitate pentru ProFM DANCE!

Stai pe 89.5 FM! Enjoy the Beat of Bucharest with ProFM DANCE!


WWW.PROFMDANCE.RO

No comments: