Thursday, July 17, 2008

Oana Tache si ProFM DANCE Official Party Car s-au intors incarcate de energie de la The Mission Dance Weekend!



20.000 de oameni, cei mai tari DJ si o supermasina Suzuki Splash - iata algoritmul distractiei! Totul s-a petrecut pe Plaja “Hanul Piratilor” de la Navodari unde, la The Mission Dance Weekend, hit-urile au curs in valuri! DJ-ita Oana Tache nu putea sa rateze mega-evenimentul de la malul marii, asa ca s-a urcat repede la volanul ProFM DANCE Official Party Car si a virat in forta pentru a-i prinde live pe cei mai buni DJ din lume! Pe beat-uri hot, incarcate de energie maxima, ea a reusit sa “ii fure” secretele lui Fatboy Slim. Acestea vor fi dezvaluite ascultatorilor ProFM DANCE, pe 89.5 FM in Bucuresti si online pe www.profmdance.ro, miercuri, 16 iulie, de la ora 18.30, intr-un interviu in exclusivitate!

Nu numai Fatboy Slim a facut demonstratie de sunete la The Mission Dance Weekend. Cei peste 20.000 de participanti au primit o briza consistenta de energie pentru ca vibratiile dance au fost la inaltime. Vineri, Roger Sanchez & Trentemoller live, Livio & Roby/Pagal si Negru au incins platanele la maximum, iar sambata, cele mai hot piese si-au facut intrarea cu ajutorul lui Fatboy Slim & Timo Mass, Optik, Adrian Eftimie si Negru.

“La locul faptei”, un alt star care a facut senzatie a fost un Suzuki Splash - ProFM DANCE Official Party Car. Masina a fost testata si admirata de multi petrecareti care si-ar fi dorit sa fie a lor. Cei care vor sa o castige trebuie mai intai sa se inscrie la concurs pe site-ul www.profm.ro pana pe 31 iulie. Apoi, 4 finalisti vor trebui sa demonstreze ca o merita si sa petreaca la bordul ei non-stop, pana la limita rezistentei. Ultimul care ramane in masina castiga un Suzuki Splash - ProFM DANCE Official Party Car si poate fi decretat cel mai tare petrecaret dintotdeauna!

No comments: