Wednesday, October 29, 2008

DJ MAG AWARDS 2008!!! AND THE WINNERS ARE....!!!



Gata si pe anul asta cu lupta acerba dintre ai nostrii dj-i preferati la DJ MAG AWARDS 2008! De ce-as avea rabdare pana maine, cand devine oficial, sa postez primele 50 de pozitii sau sa-mi notez aici gandurile si parerile cand stiu deja cine, cu ce si cum ne-a dat mai bine peste cap anul acesta??? NO WAY!!! Asadar sa facem cunostiinta cu invingatorii!

01. Armin van Buuren
02. Tiësto
03. Paul van Dyk
04. Above & Beyond
05. David Guetta
06. Ferry Corsten
07. Sasha
08. Markus Schulz
09. John Digweed
10. Infected Mushroom

11. Deadmau5
12. Carl Cox
13. Sander van Doorn
14. Paul Oakenfold
15. Richie Hawtin
16. Hernan Cattaneo
17. James Zabiela
18. Andy Moor
19. Eddie Halliwell
20. Axwell

21. Eric Prydz
22. Kyau & Albert
23. Gareth Emery
24. Sven Väth
25. ATB
26. Anderson Noise
27. Joachim Garraud
28. Bobina
29. Fedde le Grand
30. Dubfire

31. Aly & Fila
32. Judge Jules
33. Umek
34. Matt Darey
35. Ricky Stone
36. Ricardo Villalobos
37. Lange
38. Daft Punk
39. Benny Benassi
40. Bob Sinclair

41. Deep Dish
42. Mark Knight
43. Astrix
44. Marco V
45. The Thrillseekers
46. Laidback Luke
47. Danny Tenaglia
48. Menno de Jong
49. Marco Lenzi
50. Andy C

Aplauzeeeeeeee la scara larga pentru ARMIN VAN BUUREN care a iesit, asa cum personal, ma asteptam, BEST DJ OF THE WORLD!!!!!!!!! Dapz, ma asteptam pentru ca Arminel chiar a prestat anul asta si inca cum…Hit dupa hit, colaborari de mare anvergura, un album nou, un turneu mondial, un show la Bucuresti la Arenele Romane de-a dreptul( si stangul pentru ca s-a dansat mult si bine :P)incendiar si faptul ca a avut bunavointa de a se prezenta dand pe afara de modestie in studioul PROFM DANCE pentru un interviu in exclusivitate, m-au facut sa-l admir, sa-l ascult mai mult si sa-mi creez o parere cat se poate de obiectivo-subiectiva despre el! Si ma bucur sincer ca le-a luat-o inainte lui Tiesto si Van Dyk!

Nu sunt rautacioasa insa dupa ultima declaratie a lui Tiesto, cum ca “in 2008 a dat Amnesia, cel mai bun club al lumii pe Privilege-cel mai mare club al lumii pentru ca “la valoarea lui” nu mai incapea la pupitru intr-un ”mediu mai restrans” m-au cam apucat pandaliile si nu l-am mai vazut cu ochi chiar buni…Plus ca nici din punct de vedere muzical nu m-a impresionat foarte tare…Cat despre Van Dyk, da, a ”eliberat” el pe unde, frecvente, tv-uri si alte mijloace mass-media mega singleul LET GO featurizat cu Rea Garvey insa s-a oprit acolo si vorba aia, stie toata lumea ca in industria muzicala electronica actuala care se bucura de sindromul “viteza luminii” nu se poate trai un an dintr-un singur hit!!!

Above and Beyond au cam rupt si ei gura targului sau urechiusele auditoriului anul asta cu Oceanlab- cel mai nou proiect al lor, s-au dovedit inventivi si creativi si clar merita un loc 4 in clasamentul celor mai buni dj asa cum si Guetta este binevenit si el in liga fruntasilor- pai numai cu “Baby when the light”, “Delirious” si “Tomorrow can wait” a facut ravagii si inca astept revelatia volumului 4 al “F*** ME. I’M FAMOUS”- singleul “Jack is back” care cica ar fi mai bun decat toate 3 la un loc!!!

Minimalistii Hawtin si Villalobos raman in top pe 15 si respectiv 36, semn ca revine flower-power-ul in detrimentului piu-piu-lui de mase, dar ce-i drept, le-au luat-o inainte lui Axwell, ATB si Fedde LeGrand care tot din goana dupa bani si prea putine productii inovative ca gen si stil au luat-o nitelus la vale, au cam tras pe dreapta sau au somat(alegeti voi o varianta din cele 3 :P)!

Eric Prydz in schimb, parca si-a mai salvat reputatia odata cu lansarea track-ului care a zguduit puternic de tot Ibiza vara asta- Pjanoo! A fost ca o gura de aer curat atat pentru noi cat si pentru el aceasta noua reinventare a artistului si ii uram la cat mai multe piese de gen!

Maine seara, in clubul londonez Ministry Of sound va avea loc si petrecerea semnata DJ MAG AWARDS 2008 si cu jind ma gandesc ce-ar fi iesit daca ma aflam si eu prin zona, asa cum era planuit…Dar lasa ca nici Barcelona nu e de lepadat, asa ca ramane sa va povestesc cum a fost peste o saptamana cand revin in emisie la Party Guide pe 89,5 fm sau www.profmdance.ro !

Pana atunci, toate bune si nebune, ENJOY THE BEAT OF BUCHAREST WITH PROFM DANCE si PARTY ALL THE WAY EVERYDAY!!!:P

Va pupa Oana


No comments: