Thursday, October 2, 2008

Coming Up- This Month- DJ MAG AWARDS 2008!



De ceva vreme incoace, mai exact de pe data de 1 august, a inceput votarea pentru DJ MAG TOP 100 2008- cea mai importanta competitie destinata dj-ilor din intreaga lume! Pe 28 septembrie s-au inchis liniile de votare asa ca daca n-ai fost pe faza pana atunci, acum din pacate, nu-ti mai poti vota dj-ul favorit!

Artisti ca Van Buuren, Tiesto, Paul Van Dyk, David Guetta, Booka Shade, Lee Buridge, James Zabiela, Trentemoller, Timo Maas, FatBoySlim, Fedde Le Grand, Ferry Corsten, Markus Schultz, Robbie Rivera, Mauro Picotto, David Morales si multi altii, la fel de talentati, se iau la “tranta” si se dueleaza in beat-uri pentru a deveni oficial CEL MAI BUN DJ AL PLANETEI!

Cu toate ca totul sta in mainile noastre, ale publicului larg- evenimentul starneste anual controverse, reactii de toate “neamurile”, nemultumiri si lasa in urma o mare de dezbateri. Ne lovim iarasi de frecventele intrebari Cine voteaza pentru cine? Care e dj-ul tau preferat? Cine “te-a facut praf” anul asta? Cine ar trebuie sa iasa din top DJ MAG TOP 100?

Daca in 2007 am avut parte de o gramada de surprize: numarul celor ce au votat a crescut de la 217.000 la 345.000, desemnandu-l castigator pe Armin Van Buuren, dj-ul care a reusit sa mentina “la varf” trance-ul, genul muzical pe care il promoveaza si care ii aduce atata succes, anul asta oare cine va pleca acasa incoronat ca THE BEST OF THE BEST???


Cat despre mega-party-ul in urma caruia vom afla cine e THE BEST DJ IN THE WORLD anul acesta, “premierea” va avea loc pe 29 octombrie la Londra de asta data!


Enjoy THE BEAT OF BUCHAREST on 89,5 fm or www.profmdance.ro !

No comments: