Wednesday, February 4, 2009

DJ-ii ProFM DANCE, nominalizati la Nights.ro Awards

DJ-ii Marika, Vania si Elis sunt nominalizati la cele mai importante premii muzicale dance din Romania!



Vania este propus la categoriile “Cel mai bun DJ din Romania in 2008”, “Cel mai reprezentativ DJ roman in strainatate in 2008” si “Cea mai buna emisiune radio de profil clubbing din Romania in 2008” cu emisiunea “Nightgroove” ce poate fi ascultata pe ProFM DANCE in fiecare luni de la ora 23.00.
Vania impreuna cu colegul sau de la OK Corral, Thornado, este nominalizat la categoria “Proiectul muzical romanesc al anului 2008” dar si la “Cea mai buna productie muzicala electronica din Romania in 2008” cu doua piese, “Concerto” si “Romania”.


DJ Marika are trei nominalizari la premiile Nights.ro, la categoria “Cel mai bun DJ din Romania in 2008”, “Cel mai bun concept pentru o serie de petreceri din Romania in 2008” pentru Selectro (in fiecare marti in clubul Expirat) si la “Cea mai buna emisiune radio de profil clubbing din Romania in 2008” cu emisiunea “Selectro” ce poate fi ascultata pe ProFM DANCE in fiecare marti de la ora 23.00.


DJ Elis este nominalizat la categoria “Cea mai buna emisiune radio de profil clubbing din Romania in 2008” cu emisiunea de la ProFM DANCE, “The Deep Show” ce poate fi ascultata in fiecare duminica de la ora 23.00.

Cei trei DJ-i vor putea fi votati pana pe 27 februarie AICI la cele cinci categorii la care sunt nominalizati.

CLICK

No comments: