Wednesday, February 4, 2009

Fedo Mora, Camuri si VJ Oana prezinta MTV “Dance Floor Chart”!

Pe 6 februarie, alaturi de VJ Oana, “Dance Floor Chart”, topul celor mai bune melodii de club, va fi prezentat in premiera de Fedo Mora si Camuri, italienii care au cucerit piata muzicala dance cu hit-ul “After the Rain”!

Astfel, VJ-ita MTV, care poate fi ascultata de vineri pana duminica si pe ProFM DANCE pe 89,5 FM in Bucuresti si www.profmdance.ro, i-a avut colegi de filmare pe cei doi italieni cu veleitati de DJ, iar cei trei au comentat topul “Dance Floor Chart” atat in romana, cat si in engleza si italiana!

“La “Dance Floor Chart” incercam sa le aducem telespectatorilor MTV ceva nou cu fiecare editie. Iata ca de aceasta data nu ne-au “scapat” Fedo Mora si Camuri, talentatii italieni care au dat viata hitului After the Rain, ce-i drept mai noi in mainstream-ul dance dar la fel de plini de succes.

Pe langa distractia caracteristica fiecarei emisiuni, experienta a fost mai mult decat interesanta din punct de vedere lingvistic, deoarece am vorbit in romana, engleza si italiana, iar intrebarile puse baietilor au fost mai mult decat picante”, a povestit VJ Oana.

No comments: