Friday, August 31, 2007

SK RADIO!!!


SK RADIO-the best radio on-line!!!
www.skradio.org
Noi aducem Romania in Inima ta!!!

kiar daca o sa zici k e un alt radio online, te contrazic...SK e altfel!
dc? prin c?cum adik altfel?

SK se adreseaza tuturor romanilor din tzara si mai ales din strainatate, dar mai bine citez de pe blogul Ramonei Crangasu de la Sk Radio(http://ramonne.blogspot.com-fara acceptul ei...ups...sper sa nu dau de belea :P...am totusi acordul lui Dj Fr3cky momentan) care stie mai multe :D...so...
"Sk Radio este un proiect mai vechi, si prin vechi se intelege 4 ani de zile. Este proiectul de suflet al lui Francis si al Manuelei din Canada, care au incercat sa aduca Romania mai aproape de sufletele lor. Si au reusit chiar ceva mai mult decat atat: prin SK Radio, au adus Romania in sufletele tuturor romanilor de peste tot. Asa s`a nascut SK Radio sau , mai exact, Saskatchewan radio!
La patru ani de la infiintare, SK Radio functioneaza cu acte online in regula si isi face intrarea pe piata eventurilor din Romania si din afara, fiind partener media la eventuri precum House Parade 2007 si Electrees 2007. Si asta e abia inceputul, pentru ca echipa Sk Radio creste si creste, de la o luna la alta, cu producatori din fm`ul romanesc, cu voice over`uri din Tv din Romania si Dj de prima mana!
Listen to us on www.skradiofm.com pentru ca SK RADIO aduce Romania in inima ta!!"

nu trebuie decat sa dati un click, pt a te convinge singur de originalitatea SK :D!

Rock yourself with SK RADIO!!!

4 comments:

Lsd Sad said...

te au platit pt reclama sau te lasi manipulata? :)

Oana Tache said...

intre prieteni nu se pune problema banilor...am yo o vorba:"daca nu ne promovam noi intre noi, atunci cine???":P daca imi place cva e bn sa afle si restul lumii, poate le va placea si lor sau poate...orikum nu vor fi indiferenti...ca dovada ca thu ai dat comm...hihihi :P

Oana Tache said...

apropos lsdsad, cu cine am onoarea?

Lsd Sad said...

:)) nu stii cu cine ai onoarea? :D ce urat! am fost colegi la o "mare" televiziune din bucuresti! una de prin drumul sarii! :))