Thursday, December 20, 2007

The beat of Bucharest!!!ProFm Dance!!!


"Aparitia ProFM Dance pe piata radio reprezinta o evolutie normala a brandului ProFM. Conform directorului general Cristi Schnebli, Pro FM Dance este un post de radio unde se aude numai muzica dance.


"Pro FM a fost primul post de radio care a promovat muzica electronica. Insa, de-a lungul timpului, ascultatorii vroiau sa auda din ce in ce mai mult acest gen de muzica pe frecventele ProFM. Cresterea fenomenului dance pe piata din Romania si insistenta ascultatorilor ne-a obligat practic sa lansam un ProFM dedicat lor: ProFM Dance", a completat Cetin Rasit, director de programe ProFM Dance.

ProFM Dance va livra ascultatorilor sai emisiuni care ii vor tine conectati la tot ceea ce este fresh in materie de muzica dance. In fiecare sambata, se delibereaza "who’s hot and who’s not" la 'Pro FM Dance Chart', clasamentul unde piesele cele mai bune se iau la intrecere

Iar in fiecare duminica, la 'Dance Classics', cei mai tari DJ-i si producatori isi etaleaza creatiile si dezvaluie povestile din spatele pieselor de succes. Echipa Pro FM Dance este formata din DJi care si-au castigat un public fidel, alaturi de ProFM: 'DJ Mike' (Mihai Gurei), realizatorul emisiunii 'Sofa Mix' se va 'muta' la ProFM Dance cu emisiune cu tot. La fel se va intampla si cu GreeP, DJ-ul care a creat 'Groove Hour', prima emisiune de clubbing din Constanta, la Pro FM. In plus, Ivan si GreeG vor trasmite cele mai tari beat-uri ale momentului la ProFM Dance, a explicat Cetin Rasit.

Noului post de radio i se vor mai alatura realizatori: 'Lista DJ-ilor ProFM Dance nu s-a inchis. Mai avem multe surprize', a adaugat Cetin. Cei care vor sa afle cum suna Pro FM Dance sunt asteptati pe 89.5 FM, in Bucuresti."

Info preluate de pe beatfactor.ro!

Dance with me!

No comments: