Thursday, December 20, 2007

It's official!



Se zvonea inca de acum 2 saptamani...Stiam cu totii...Dar n-am vrut sa public nimic inainte de a fi oficial(e mai bine asa decat sa dai informatii neverificate din 3 surse...asa cum orice jurnalist are obligatia sa faca :D)! So...boys and girls, ladies and gentleman's it's official! Adrian Sarbu a semnat pe 18 decembrie luarea "in custodie" a postului MTV Romania!

Uite si citatul de pe beatfactor.ro:

" MTV Romania va face parte din portofoliul Pro TV, dupa ce Central European Media Enterprises (CME – al carui director de operatiuni este Adrian Sarbu) a semnat ieri (18 decembrie) un contract cu MTV Networks International.


Pe langa Romania, CME va coordona astfel si activitatea `filialelor` MTV din Cehia, Slovacia, Slovenia, Croatia si Ucraina, anunta evz.ro. Licenta MTV Romania a fost detinuta pana in prezent de o societate condusa de Adrian Anghel.

MTV Romania are o audienta de 7000 de telespectatori in mediul urban si concureaza cu Kiss TV (parte a SBS Romania) si UTV. Directorul executiv al MTV Romania va fi Radu Marga, fost director de dezvoltare la Pro TV."

A new beginig 4 MTV, poate de data asta nu se va mai merge pe pilaraie, pe combinatii si nu vor mai face bani doar cei "amestecati".

Viata lunga MTV!

Rock Yourself!!!

No comments: