Thursday, December 20, 2007

Paul Van Dyk @ Bucharest!

O alta surpriza pe care Profm Dance ti-a pregatit-o este cadoul pe care ti-l face, alaturi de The Mission, inainte de Craciun, aducerea la Bucuresti, la World Trade Plaza pe Paul van Dyk!



Paul Matthias s-a nascut pe 16 Decembrie 1971 in Eisenhuettenstadt, in Germania de Est, si a crescut in Berlinul comunist. Prin intermediul Westside TV si posturilor de radio occidentale a reusit sa descopere o muzica interzisa, care l-a fascinat. Trupe ca New Order sau The Smiths se afla printre influentele majore ale artistului german, efectele revolutiei muzicale din Manchester si a clubului The Hacienda patrunzand pana in teritoriul comunist al Germaniei.
Paul van Dyk a fost ascultat pentru prima oara in martie 1991 in Tresor, clubul berlinez care a nascut generatii intregi de talente si a reprezentat leaganul muzicii electronice din Germania. Despre Tresor Paul spunea cu emotie ca va ramane mereu un loc special in sufletul lui.
(preluare de pe beatfactor.ro)

In deschidere vor fi prezenti la platane Dj Optick si Alex Morph!

Este cu siguranta un eveniment important in scena, cu siguranta va fi o reusita. Cat despre mine, am un pic emotii pentru ca pun in deschidere, inainte de Alex Morph, care din punct de vedere muzical pune cam la acelasi nivel ca putere muzicala ca si Paul Van Dyk. Cu alte cuvinte va trebui sa pun foarte sus, mult mai energetic decat la un warm-up normal de club", precizeaza Optick pentru Beat Factor. "Am pregatit niste piese pe masura, sper sa fac fata distractiei :) Ne vedem pe 22 decembrie si la afterhours in Club Studio Martin imediat dupa eveniment unde voi pune cu Pagal pana tarziu in dimineatza.

"Voi fi extrem de impresionat atunci cand voi reveni in Bucuresti, cand voi revedea multimea si cand o voi simti. Asta ma va impresioan si influenta. Asta ma va inspira si sa fac muzica din nou. Este un fenomen global, atunci cand absorbi intreaga atmosfera, ceea ce vezi si ceea ce simti", spune Paul Van Dyk intr-un interviu recent pentru Beat Factor.



See ya there guys!

Dance with me!

No comments: