Tuesday, September 15, 2009

HOT STUFF!!!

HA! Am dat peste cea mai tare trupa! Dadadaa! Incep sa simt pe propria-mi piele, prin propriile timpane si propriul mood de unde vine urmatoarea briza de muzica buna si nebuna...Australienii invadeaza lumea electronica muzicala si o fac intr-un mare fel...Dupa Sneaky Sound System, a venit vremea celor 4 "The Temper Trap" sa faca ravagii pe frecventa celui mai party-maniac radio dance, asa ca tine-te bine...Nu, nu-ti ajusta scaunul, ca n-am sa te las sa stai jos nici macar de data asta!

Pe axa Melbourne-Bucuresti zaresc un vocalist care le are si cu chitara, pe numele lui Dougy Mandagi, un basist- Jonathan Aherne, un lead guitar man si clapar- Lorenzo Sillito si un drum boy simpatic rau- Toby Dundas. Sound-ul "atmosferic" ii recomanda asa cum si riff-urile puternice ale chitarelor fac publicul sa "pulseze" pe ritm la fiecare concert. Semnati la Infectious Records, Liberation Music si Glassnote Records, si-au ales titulatura combinand piesa lor preferata- "The Lady is a Tramp" si filmul favorit-"The Parent Trap". Primul "atac" asupra dependentilor de hot stuff a fost exercitat in octombrie 2008 in Londra si de-atunci nu s-au mai dat jos de pe scena sau n-au mai iesit din studio!

Albumul de debut, "Conditions", produs impreuna cu "veteranul" Jim Abbiss, a aparut la doar 4 saptamani dupa terminarea inregistrarilor a vazut rafturile magazinelor de profil in martie 2009 si a intrat in primele 10 cele mai bune materiale recente, in tara natala a "trap-arilor", in Australian Aria Charts.

Piesa "Science of fear", primul release, se bucura de remixul Drum and Bass semnat Mistabishi, iar "Sweet Disposition", cea pe care v-o recomand astazi, a fost folosita ca teaser pentru trailer-ul filmului "500 Days of Summer" si este si soundtrack-ul oficial al filmului.

Folositi youtube-ul cu incredere pt vizaulizarea clipurilor(MERITA!) si dati volumul tare ACUMMMM!!! E timpul pentru SWETT DISPOSITION la Profm DANCE pe 89,5 fm!

No comments: