Monday, October 19, 2009

Ce misca in Dance Floor Chart this week?!




1 Inna Amazing

A intrat in competitia pentru Best European Act, unde se "va duela" cu alti 21 de artisti din alte 21 de tari europene. Votati-o in continuare pe http://ema.mtv.tv/vote / http://ema.mtv.tv/artists/inna. A primit vestea castigarii Best Romanian Act cand era in avion si cu toate ca pasagerilor nu le este permis vorbitul la telefon in timpul zborului, fericirea care a cuprins-o pe Inna, le-a induplecat si pe stewardese care au facut o exceptie in cazul artistei!

2 Tiesto_I'll be there

Puteţi asculta noul album Kaleidoscope, în întregime pe pagina de MySpace a artistului. Colaborarile de mare anvergura cu artisti ca Jónsi from Sigur Rós, Kele Okereke from Bloc Party, Tegan & Sara, Emily Haines from Metric, Nelly Furtado, Calvin Harris, Cary Brothers nu lipsesc. A venit insa timpul sa-i luam si pe Sneaky Sound System la bani marunti- australienii din Sydney sunt Black Angus (Angus McDonald), solista Connie Mitchell, Donnie Sloan la bass si keyboard, Shaun Sibbes tobe si MC Double D (Daimon Downey) - backing vocals s-au infiintat in 2004 iar prima lor piesa s-a intitulat "Hip-hip-Hooray".Sunt inspirati de nume mari ca HOT CHIP si CUT COPY.

3 Alin Nica By My Side

Alin lucrează în acest moment la un album care va fi finalizat în cursul acestui an şi care va aborda mai multe genuri muzicale pornind de la jazz, pop, RnB şi până la club, dance şi house, dar având ca reper central rock-ul care va da culoarea tuturor pieselor. Compozitorul este George Hora iar pentru reprezentaţiile live, Alin colaborează cu câţiva muzicieni renumiţi din Timişoara


4 Madonna_Celebration

Madonna se simte oare cumva legata de Romania? Si de ce? La concluzia am ajuns avand in vedere ca si-a donat una dintre perechile ei de pantofi preferate, marca Christian Dior, pentru cea de-a cincea ediţie a balului caritabil de Halloween, care va avea loc pe 31 octombrie, la Bucureşti. Cu toate ca gestul este unul mai mult decat "galant" din partea reginei muzicii pop, pantofii ce-i poarta pe toc autograful nu vor fi scosi la licitatie...O avea vreun demnitar doleanta de a adormi in parlament in condurii lui Madge???


5 Morandi_Colours După ce pe 21 septembrie au lansat albumul „N3XT”, în Grecia, şi acum două săptămâni au lansat „Colors”, clipul primului extras pe single de pe cel mai recent material discografic, Moga şi Randi se pregătesc pentru lansarea albumului „Zebra” care va apărea pe piaţa muzicală până la sfârşitul anului. Cu un titlu care sugerează două stiluri muzicale diferite ce se regăsesc pe cel de-al patrulea disc din cariera trupei, „Zebra” este un album cu care cei doi vor să cucerească ţări precum Anglia , Franţa, Germania .

Piesa "Colors" este, pentru a doua săptămînă consecutiv, numărul unu în Rusia, cea mai înaltă intrare internaţională în topul din Polonia, piesa cu cea mai rapidă urcare în România, şi single‑ul cu cel mai aşteptat videoclip la nivel internaţional.


6 Connect-R-Burning Love

Show-ul lui Connect-R vine cu ceva nou. De ceva timp alaturi de artist merge si dj Chris Mayer cu care Connect a avut o colaborare cunoscuta de fanii lui. Connect are show-ul lui de 45 de minute dupa care publicul se bucura de un show special: muzica de club mixata cu muzica raggae si binenteles un mc de mare effect: CONNECTR HIMSELF(trupa de baieti cu taztzele pe-afara, cum spunea Ombladon intr-un interviu).


7 Neylini_Muliena

Liliana lucreaza din greu la urmatorul ei single- mai e foarte putin pana cand ne vom putea bucura de el, acesta fiind anuntat pentru sfarsitul lunii octombrie inceputul lunii noiembrie. Nici la capitolul look nu vrea sa se dezica de la deja trambitatul stil vedeto kitchos autohton, nu vrea nici in ruptul capului sa se lase mai prejos decat celelalte dive autohtone asa ca in al doilea clip va aborba noi tinute, noi frizuri, noi accesorii si alte multe chestii noi care-I dau prin cap…Avand mintea odihnita! Si sa nu uit de site- neylini.ro se coace inca!

8 Voxis To The Moon

Nu au filmat cu un avion ci cu o avioana...Si-asta pentru ca a fost nevoie de atingerea magica a Gremlinului, solistul, undeva sub aripa ei dreapta (a avioanei) pentru a se deplasa inca 15 cm si pentru a putea incepe filmarile. Cu toate ca s-a incapatanat destul de tare avioana, nu le-a rezistat baietilor de la Voxis care pe langa veleitatile evidente de artisti dance, le mai au si cu scoala-fiecare a terminat o facultate, a facut un master...Stay in school ca sa ajungi la MTV, spuneau chiar ei! :))

9 The Prodigy Take Me To The Hospital New

The Prodigy au fost nominalizati anul acesta la MTV EMA pentru Best Alternative Act alaturi de Placebo, Paramore, Muse, The Killers. Au inceput sa lucreze pe parte de art cu unii dintre artistii lor preferati – Mo Coppolleta si Stuart Semple si sunt in mega turneu in America de Sud!

10 Tom Boxer Dancing - STIRE EXCLUSIVA

Mike Diamondz a ajuns de la concert la parnaie. Tom Boxer si Mike erau in Spania pt 3 concerte. Si la ei ca si la noi politia lucreaza cu ochii inchisi iar Mike a fost supus unei perchezitii pentru ca semana cu un Traficant de stupefiante marocan. Pentru ca s-a opus arestarii si perchezitiei a fost cazat o zi la parnaie si a pierdut si una din cantari. Acum el se judeca cu militienii si cere daune morale.

No comments: