Tuesday, October 20, 2009

Auzi? Te Freshhhh??? :P

De la pupitrul gestant al MTV Freshhhhhhh, am onoarea si placerea de a va prezenta titlurile saptamanii in curs. datele "tehnice" cat si cele de bun simt si gust nu lipsesc asa ca nu strica sa aruncati pleoapa prin "meniu" si sa mai aflati una-alta despre una-altul! :D:D:D

Sean Paul So Fine

A INVIAT SAMPON!!!

Sean Paul s-a nascut intr-o marti pe 9 ianuarie 1973.

So fine este single-ul de baza al celui de-al 4-lea album, Imperial Blaze (lansat p 18 august 2009).

Conform artistului Imperial Blaze este acel foc, aceea motivatie interioara care te face sa simti ca poti realize orice si ca esti cel mai bun din lume! Cu toate astea multi au crezut ca titlul se refera la fumatul unui mare joint!

SO fine este al 8lea clip al artistului dar tot noua putem considera si aparitia in clipul lui Shagy – SAVE A LIFE

Stephen "Di Genius" McGregor, who is the son of the reggae singer Freddie McGregor, produced this song. McGregor also helmed several other tracks on Imperial Blaze, including the 2007 promo single, "Watch Dem Roll."

Stephen "Di Genius" McGregor, fiul cantaretului de reggae Freddie Mc Gregor este producatorul piesei.

Ideea piesei este oarecum banala: "Sean o asigura pe tipa aia SO FINE care el este sunshine-ul ei si ea este windshine-ul lui." WTF????????? sunshine si windshine????

Sean este cel mai de success cantaret Jamaican(IN VIATA!). Pana in 2009 a avut 3 single-uri care au ajuns nr 1.

Despre piesa artistul spune ca: “Este un adevarat cantec pentru petreceri, un cantec care face oamenii sa iasa in lume sis a se distreze. Are un vibe pozitiv. Cantecul vorbeste despre intalnirea cu o faca si realizarea faptului ca ai merge pana in panzele albe pt ea!” Ale naibii clisee romantico-siropoase acre inca prind la pustoaice de 14 ani!!!



Loredana Like A Rockstar

Pentru cel mai recent clip al sau, Loredana s-a deplasat la Paris ( la putin timp dupa lansarea cartii "Sexting" si a albumului "Sundance") unde a lucrat cu o echipa formata din stilisti francezi.

“Like a rockstar” este cel mai recent extras de single de pe albumul “Sundance”

Like a rockstar” a fost filmat la Paris, iar de regie s-a ocupat regizorul Julien Rocher, care totodata a interpretat si rolul presonajului masculin din povestea clipului, alaturi de Loredana care a jucat rolul unei dive, bineinteles.

“Am profitat de faptul ca era vacanta si Parisul nu era aglomerat. Am filmat in doua zile clipul ceea ce in conditii normale era practic imposibil," a declarat Loredana.

Au fost folosite sase locatii in total - “Am filmat in studio, intr-un apartament si pe un pod in Monte Martre, in Place Concord, in spatele Salii Olempia, plus o parcare subterana,” a mai aduagat artista.

Nouvelle Vague a fost sintagma care a "guvernat" filmarile, detaliile fiind inspirate din magia anilor '60. Nouvelle Vague inseamna frumusete vibranta, romantism clasic... si nu intamplator, eroinele filmelor de acest gen erau blonde superbe, precum Brigitte Bardot sau Grace Kelly.

echipamentul folosit a fost si el din anii '60 (o parte din camere au preluat imagini "vintage", altele noi si ultraperformante au capturat cadrele high-definition). Masina din clip e si ea retro pana la ultimul surub.

Montajul pentru "Like A Rockstar" a durat doua saptamani, mai mult decat fusese preconizat, deoarece intre timp s-a nascut fiul lui Julien si acesta a trebuit sa fie alaturi de familie.



Jordin Sparks S.O.S (Let The Music Play)


SOS este al doilea single de pe albumul Battlefield, al doilea al artistei, disponibil din 21 iulie "worlwide", fata!
Jordin - castigatoarea sezonului 6 din American Idol.

Cu aceasta piesa, J intra intr-o zona mai dansanta a carierei ei.

Pt piesa s-a samplat din hit-ul din 1983 Let The Music Play al lui Shannon, iar Sparks a aflat de aceasta piesa abia cand a imprumutat refrenul pt aceasta piesa . (Unde-i cultura muzicala?)

Clipul a fost filmat in LA pe 10 august si regizorul a fost Chris Robinson care a mai regizat si clipul pt piesa NO AIR.

Clipul a fost lansat pe 9 septembrie 2009, exclusive pe un site-ul unei companii de make-up.



Si-acum sa vina GREII!!!

MOBY Mistake

Richard Melville Hall zis si Moby s-a nascut September 11, 1965

Canta "din" voce dar si la keyboard, chitara, chitara bass si tobe.

Wait 4 me este al 9-lea album de studio al artistului si a fost lansat p 30 iunie 2009. Este un album mai mult personal decat commercial.

Pentru inregistrari au fost folosite cateva scule si de dormitorul casei...lui Moby...Si nu, nu se cheama muzica de camera!

Mistake este al doilea single, a fost lansat pe 14 septembrie prin intermediul propriului label, Little Idiot.

Este cea mai personala piesa de pe tot albumul. Este un omagiu adus unei adolescente puternic influentate de punk-ul celor de la Joy Division si Echo and the Bunnymen

Acest video a fost realizat cu ajutorul coregrafei Katie Baugh cu care Moby s-a intalnit intr-un bar din New York. "Am incercat sa flirtez cu ea, pana cand fata mi-a spus ca are prieten, si am ramas ceva de genu... bine - acum putem fi doar prieteni."

Mai tarziu, acasa, in Anglia, ea a inceput sa faca poze... despre o lamaie aflata in vacanta. Atunci, Moby a venit cu ideea de a face un videoclip.

"La inceput, ea a fost destul de speriata de aceasta idee", adauga el. "Asa ca i-am trimis o camera video si i-am spus, du-te si fa un film. Daca prinde in afara, foarte bine, si daca nu, asta este. Asa s-a nascut videoclipul piesei Mistake.




Whitney Houston Million Dollar Bill

O salutam pe marea doamna a trilurilor si ii uram un calduros WELCOME BACK!!! JOS PALARIA!!!


Este single de baza de pe al 7-lea album de studio al artistei, album numit: I Look to You lansat p 31 august 2009 in EUROPA. La realizarea albumului au participat printer altii Alicia Keys si R. Kelly

Inainte de a lansa Million Dollar Bill, a scos pe "pietele" din SUA si catorva state din Europa - single-ul I Look to You pentru a "reincerca marea cu degetul."

Piesa a debutat pe locul 1 in Billboard HOT 200.

Swizz Beatz a realizat negativul piesei – un R&B-disco, usor old skool. Totul a inceput cu un telefon pe care l-a primit din partea lui Clive Barker care l-a intrebat daca are ceva special pt Withney care trebuie sa revina in forta. La momentul respectiv producatorul lucra la un material pt Alicia Keys iar inspiratia l-a lovit in scurt timp. La prima auditie a negativului Alicia a fost de accord ca piesa va fi un hit asa ca s-au pus pe scris versuri.


Melina Matsoukas a regizat clipul. El a mai colaborat cu Beyoncé si Ciara. Clipul a avut premiera pe site-ul artistei www.whitneyhouston.com pe 16 sept 2009.

Pt aceasta piesa s-a samplat dintr-o piesa din 1977 numita We're Getting Stronger (The Longer We Stay Together) ce apartine Loleatta-i Halloway. Poate va spune mai multe piesa Love Sensation hit din care multi si-au permis sa "sampleze"(suna mai bine decat "inspire" sau "fure", nu?



JAY-Z; Rihanna; Kanye West Run This Town


A fost lansat ca al doilea single oficial al celui mai recent album al lui Jay-Z, The Blueprint 3.

Piesa a intrat pe radio la fix 9.11 minute dimineata asta ca sa existe o legatura cu lansarea albumului care a avut loc in semptembrie, a 9-a luna a anului, in a 11 zi a lunii.

E primul clip in care Rihanna apare, dupa presupusa bataie primita de la Chris Brown

In primul vers Jay- Z spune This is Roc Nation, pledge of allegiance. Versul se refera defapt la Jay-Z si textierii si producatorii de baza de la Def Jam.

Clipul piesei a fost filmat la momumentul istoric Fort Trotten din Queens, New York.

E prima piesa proprie cu care rapperul ajunge no 1 in UK. Déjà vu a lui Beyonce si Umbrella Rihannei, l-au avut pe rapper doar pe post de invitat.

Chitara electrica este un sample din piesa Someday in Athens ce apartine unei trupe grecesti din anii 70, The Four Levels of Existence

Coperta albumului prezinta o mare gramada de albe instrumente si 3 dungi rosii. Rapperul explica faptul ca si-a dorit sa scoata in evidenta instrumentele pentru ca lumea a uitat ca din ele se naste muzica.



Snow Patrol Just Say Yes

Up to now este primul album-compilatie a trupei de rock alternative Snow Patrol si va fi lansat p 9 noiembrie 2009.

Pe album baietii au chiar si un cover a piesei lui Beyonce – Crazy in love.

Albumul marcheaza 15 ani de cariera iar piesele de pe album au fost alese din cele 5 albume lansate de baieti dar binenteles au fost adaugate si 3 piese noi. Prima din ele Up to now o vedem azi – este single-ul de promovare al noului material.

Piesa a fost scrisa in 2007 pentru Gwen Stefan, care a refuzat-o. Nicole Scherzinger a primit ok-ul sa foloseasca piesa pe albumul ei solo, Her Name is Nicole, dar nu s-a concretizat.

Clipul a fost filmat in Polonia intr-un mare dom gonflabil (numit Eventhaus Plus), care din cauza luminilor si a proiectiilor a dat impresia unei discoteci sau club de noapte.

Clip produs de James Bolton si regizat de Blue Leach care a regizat si scurt metrajul "The Lightning Strike ce va fi lansat oficial odata cu UP TO NOW!

No comments: