Wednesday, October 14, 2009

Got myself a brand new show on MTV- FREEEEESHHH!!!


MTV lanseaza cinci super productii: Romania gen..., MTV IDOL, MTV Lost in Translation, MTV Fresh si MTV Videography!

MTV Fresh", "MTV IDOL", "MTV Videography", "MTV Lost in Translation" si "Romania, gen...", sunt proiectele MTV care dau o nota muzicala si de umor sezonului de toamna.

Luni, 12 octombrie, de la ora 17.00, MTV prezinta in premiera show-ul umoristic "Romania, gen...". O ora de videoclipuri romanesti semnate Genius, A.S.I.A, Valahia sau Andre, care te vor face sa te amuzi de cum stateau lucrurile in muzica romaneasca. Iar de la ora 21.00, la "MTV Fresh", VJ Oana iti spune ce artist s-a lansat de curand, ce piesa are sanse sa ajunga super-hit si ce albume se vor lansa maine.


Miercuri, 14 octombrie, de la ora 21.00, la MTV debuteaza emisiunea biografica "MTV IDOL", in care sunt prezentate cele mai importante staruri internationale, ce au influentat de-a lungul timpului generatii de cantareti si ascultatori. Pe durata emisiunii este prezentata viata unui artist: cum a inceput cariera muzicala, cate albume a lansat, recordurile pe care le-a atins, scandalurile care i-au invaluit cariera dar si momentele de cumpana. Prima editie de "MTV IDOL" este dedicata superstarului Michael Jackson.


Din 15 octombrie, in fiecare joi, de la ora 21:00, la "MTV Videography", telespectatorii sunt invitati sa urmareasca cele mai importante videoclipuri ale celor mai mari artisti internationali, de la Faithless la Metallica si de la The Black Eyed Peas la Jay-Z.


Vineri, 16 octombrie, la ora 21.00, MTV lanseaza show-ul "MTV Lost in Translation"! Fanii karaoke vor avea parte de o ora de videoclipuri subtitrate.

No comments: