Monday, October 19, 2009

VJ Oana prezinta "MTV Fresh" direct din ...pat!



VJ Oana prezinta, intr-o atmosfera intima creata de un decor special - "patul MTV Fresh", cele mai noi videoclipuri muzicale, nu inainte insa de a oferi cele mai proaspete informatii despre piesa, album sau artist!

Indrazneata in patul "MTV Fresh", VJ Oana vorbeste deschis luni, 19 octombrie, de la ora 21.00, despre noul album si viitorul turneu Backstreet Boys, despre primul videoclip in care Rihanna apare dupa ce a fost lovita de Chris Brown sau despre cel de-al optulea clip din cariera lui Sean Paul.

De asemenea, telespectatorii "MTV Fresh" vor afla care este single-ul Snow Patrol scris initial pentru Gwen Stefany dar pe care artista l-a refuzat, cum si-a gasit Moby regizor pentru videoclipul "Mistake", dar si cum se reinventeaza Whitney Houston!

1 comment:

G_Licious said...

sry, dar nu ma mai pot abtine dupa asa o emisiune...
imi esti atat de dragaaaa:*:* :X:X
si esti atat de dulceeee :* :* :X:X
mvai mai Oana, esti cea mai scumpica prezentatoare TV :*:* :X:X
esti frumoasa focc :*:* :X:X

offff n-o sa te mai supar niciodata... :(( incerc :P :* pupici pupici... thoamneee nu ma mai dezmint, te rog da-mi o palma sau ceva, sau macar foloseste-te de nuielushele alea din vaza k sa ma mai cumintesti... probeaza-le de cate ori doresti pe me, nu ma supar, crede-ma :) :* :* poooooooop