Thursday, February 18, 2010

FRESHHHHHHHHHHHHHHHHHH la MTV!

S-a mai scurs o saptamana, s-au mai dat la MTV FRESH inca vreo 10 piese noi-noute so... LOCK YOUR SEATBELTS, kids!!!

Jay Sean feat Sean Paul Lil Jon DO YOU REMEMBER

Al doilea single de pe All or Nothing, primul album in SUA al cantaretului de r’n’b soul de origine britanica, Jay Sean(la nivel mondial, acesta este al treilea disc lansat!.

Jay si Paul s-au intalnit pentru prima oara pe covorul rosu de la MTV VMA 2009, iar ideea a aparut ca din senin pe sistemul, te-am vazut, te-am placut ce ramane de facut…Pai, o piesa! Tot Jay a explicat pentru MTV News ca Sean Paul a contribuit mult la realizarea materialului discografic, ce a fost pus la cale la doar 2 zile de la prima intalnire a acestora.

Paul, pe de alta parte, a declarat tot pt MTV ca Jay i-a "livrat o bucata muzicala buna" si ca n-a rezistat tentatiei.

Clipul a fost filmat la finele anului trecut, ilustreaza un block party la care iau parte si Lil Jon, Birdman si Tyga !

Party manie sa fie, se stie!



Mary J. Blige I Am


Al doilea single de pe cel de-al 9-lea album de studio al lui Mary J, "Stronger With Each Tear".

Initial, dupa @The One@ s-a intentionat lansarea unei alte piese, intitulate @Good Love@, dar pana la urma I Am a fost piesa promovata ca single.

Versurile "Nobody's gonna treat you as good as I am," nimeni nu ma va trata la adevarata mea valoare, au fost scrise de acelasi Johntá Austin, cel ce a compus si @Be without you@, melodie ce i-a adus lui Mary J. Blige un Grammy Award.

Piesa este o co-productie cu norvegienii de la Stargate si a fost cantata de artista pentru prima oara la American Music Awards.

Anthony Mandler este cel ce semneaza regia clipului in care Blige ii reaminteste iubitului ei ca ea este cel mai bun lucru care I s-a intamplat!



Timbaland feat Katy Perry If We Ever Meet Again


Timbaland a declarat pt MTV News ca a fost inspirat in realizarea acestei piese de Black Eyed Peas. Cand a auzit prima oara @I gotta feeling@ si-a dorit sa faca o piesa in acelasi gen , o piesa vesela care sa se bucure de success garantat.

Tot Timbaland a venit cu ideea de a o coopta pe Katy Perry in aceasta productie care vorbeste despre doi oameni ce se simt atrasi unul de celalalt intr-un bar, dar sunt mult prea timizi pentru a-si vorbi.

Chiar daca e usor neobisnuit pentru Timbaland dar si pt noi, acesta nu rapuieste pe piesa, preferand sa cante. Producatorul a explicat pt MTV NEWS ca desi multora le va parea exagerat faptul ca fredoneaza, pentru el acest lucru a venit natural si chiar daca va fi criticat pentru aceasta @greseala@, prefera lucrurile naturale, inclusiv erorile in defavoarea perfectiunii fictive…

Cu erorile suntem si noi de-acord pana cand acestea nu se transforma in orori, nu?




Leya Everybody



Craig David One More Lie (Standing In The Shadow)

One More Lie (Standing In The Shadows)" este lead single-ul al lui Craig David de pe cel de-al 5-lea album intitulat 'Signed Sealed Delivered' si va ajunge in UK pe 15 martie. Partea de cor este un sample al celor de la 'The Four Tops' al hit-ului 'Standing in the Shadows of Love'.

Clipul a fost regizat de Dale "Rage" Resteghini" si a fost lansat pe site-ul tabloidului The SUN.



Livvi Frank Automatik

Automatik" al doilea single de pe albumul cu acelasi nume al cantaretei din Barbados, a fost lansat pe site-ul oficial al artistei si a fost produs de RedOne.

Clipul regizat de Malcolm Jones.



Justin Timberlake; Matt Morris Hallelujah (Hope For Haiti Now)

Pe 22 ianuarie starurile internationale din lumea-ntreaga- actori, artisti, muzicieni, persoane publice, toti si-au dat mana pentru a ajuta victimele cutremurelor din Haiti. Astfel si MTV a fost prezent la "Hope for Haiti Now: A Global Benefit for Earthquake Relief".

Intregul album, Hope for Haiti Now" full-performance album, poate fi descarcat de pe internet si astfel putem fi alaturi de victimele din Haiti, fondurile stranse avand caracter caritabil.

Iar piesa lui Justin e un cover dupe Leonard Cohen.



OWL CITY Fireflies

Owl City se vrea a fi un proiect electronic-pop in saptele caruia se afla Adam Young.

Originar din Minnesotta, Adam a inceput sa lucreze in subsolul parintilor iar initial compozitiile sale s-au facut remarcate prin miloanele de view-uri adunate pe pagina acestuia de MySpace aducandu-I tanarul contractul cu Universal Republic.

Sound-ul atmospheric abordat i-a fost inspirat, culmea, de job-ul lui anterior- acela de a pazi un deposit si de a incarca marfa in camioane, astfel marele lui vis, acela de a devein musician s-a implinit.

Young face totul singur de la A la Z, fara ingineri de sunet sau producatori.

Fireflies a aparut initial pe iTunes si a fost primul number one Hot 100 in care este vorba despre o insecta sau animal de la "The Chipmunk Song" din 1958.




Leona Lewis I SEE YOU

Este una din temele de success ale blockbuster-ului Avatar, produs de Cameron.

Lewis s-a declarat mai mult decat incantata in ceea ce priveste aparitia acestei piese pe soundtrack-ul official a multi premiatei pelicule.

Leona a fost impresionata si de versuri foarte epice iar Cameron a sunat-o personal pentru a o felicita pt interpretare.

Melodia a fost scrisa de James Horner si Simon Franglen. Horner a mai lucrat cu James si pentru Aliens si Titanic iar Franglen are si el un palmares impresionat, in care este inclus deasemenea si soundtrack-ul pt Titanic.

Piesa a fost nominalizata la Golden Globes pt Best Original Song.



Boyzone Gave It All Away

Boyzone aduc un tribute fostului lor coleg de trupa Stephen Gately care a decedat in mod tragic la varsta de 33 de ani de cancer pulmonar.

Compozitia ii apartine lui Mika si trebuia sa fie revenirea oficiala a grupului dupa reuniunea din 2007. Cu toate ca Mika nu vroia sa le dea piesa, dupa decesul lui Gately, le-a trimis-o alaturi de un mesaj pe site-ul lor oficial, mesaj in care-si exprima regretul fata de pierderea lor.

Un CD Single este planificat sa apara pe 1 martie 2010, iar piesa a fost play-ata pe radio pt prima oara in cadrul show-ului on air al lui Ronan Keating.

Regia clipului apartine membrilor trupei si este practic un footage ce il are in prim plan pe Gately.

No comments: