Tuesday, February 2, 2010

NEW MUSICAL STUFFFFFFF...Smell It, Watch It, Taste It! :)))

Ia de-aici portia de MTV Fresh valabila pe saptamana in desfasurare...Da volumuuuuu' tareeeeeee!!!

The Banned Of St Trinian's Up And Away

Single produs de Xenomania, cei ce s-au ocupat de intregul soundtrack album al seriei St Trinian's soundtrack album.

Filmul, un teen-movie lansat in luna decembrie o are in prim plan pe Sarah Harding de la Girls Aloud.
O obraznica, o emo-kida cu super voce, o ecologista si o tocilara formeaza trupa scolii si trec printr-o gramada de aventuri adolescentine, asa ca de data asta la MTV Fresh nu va prezentam doar un nou release ci va trimitem si la film!



Snoop Dogg I Wanna Rock

Al treilea single al rapper-ului american de pe al 10-lea album "Malice N Wonderland".

Se pare ca si tata Snoop s-a dat pe remixat piese mai vechi, antice si de demult, imprumutand de asta data versul de inceput "Right About Now" si beat samples-urile lui Rob Base si DJ E-Z Rock's ce au dat nastere, in 1988, hit-ului "It Takes Two."

Regizorul Eric Peyton, l-a inserat in peisajul videografic pe Jamie Foxx si a mizat foarte mult pe secvente din MTV's 2009 America's Best Dance Crew winners, Quest Crew, Power Rangers and the Snoopettes.

Albumul Malice N Wonderland e impartit in doua sectiuni, asa cum v-am mai spus la MTV Fresh-unde ati vazut si single-urile precedente de pe materialul discografic- avem o parte dark, gangsta si inca una, la polul opus, fun, light.

Snoop a explicat pentru MTV NEWS ca a inceput sa inregistreze albumul cu foarte multe de reprosat lumii, multa malitie fata de lume, apoi lucrurile s-au shimbat si a devenit "wonderland". Tot el declara ca s-a gandit intens daca sa mai produca un disc gangsta sau sa mearga in directia comerciala a muzicii, cea care pana la urma aduce bani artistilor. E constient ca trebuie sa faca discuri care sa se vanda dar ameninta "daca nu-mi mai pasa, voi toti sunteti in pericol, nu eu".



Milk And Sugar; Ayak You Got Me Burnin'

Dupa ultimul lor release "Let the sun shine", M&S au demonstrat inca o data ca sunt unul dintre cele mai importante house acts la nivel mondial.

Numarul 1 in UK Upfront Clubcharts si numarukl doi in topurile germane plus multe alte ranking-uri fruntase la nivel mondial sustin aceasta idee.

Acum cu release-ul You Got Me Burnin', asteptarea fanilor a luat sfarsit.
Ca si in cazul single-ului anterior "Stay Around" , vocile ii apartin lui Ayak, cel ce da o tenta dinamica, energica piesei pe care s-au folosit pianul linia joasa a bass-ului si beat-ul driveable.

Milk & Sugar se pot mandri cu hituri pe banda in cei 13 ani care au trecut de la infiintarea label-ului, Higher & Higher, Love Is In The Air, or Let The Sunshine fiind doar cateva exemple de track-uri care i-au urcat pe membrii pe primele pozitii ale clasamentelor.



Example Won't Go Quietly

Example aka Elliot John Gleave este un raper de origine britanica care a semnat cu casa de discuri The Beats.

Example si-a dorit foarte mult sa improspateze piata muzicala cu ceva nou, iar ceva-ul cu care se prezinta el in fata noastra a fost denumit chiar de "creator" ca fiind "Dysfunctional Electro-Pop".

Se zvoneste in UK ca la material vor colabora si Chase & Status, Calvin Harris sau MJ Cole .

Example a lansat prin Data Records primul lui single, intitulat "Watch The Sun Come Up" cu care a intrat in primele 20 de pozitii ale topurilor , dar "Won't go quietly", clipul pe care-l vedem astazi la MTV Frewsh si care a fost lansat oficial pe 18 ianuarie, i-a adus o intrare in UK SINGLES CHART direct pe locul al 6-lea.




Bruce Springsteen My Lucky Day

My Lucky Day al lui Bruce Springsteen este al doilea single lansat de pe cel de-al 16-lea material de studio "Working on a dream", lansat anul trecut de artist si vandut in peste 3 milioane de copii in toata lumea .

Lucrat in co-productie cu Brendan O'brien cel care a dat o mana de-ajutor si celor de la AC/DC pt cel mai recent material numit " Black Ice".

"My Lucky Day" apare ca soundtrack Guitar Hero World Tour din ianuarie 2010.

Springsteen realizeaza clipuri video de la jumatatea anilor 80 cel mai cunoscut fiind Born in the U.S.A.

Un promo al clipului in cauza ii infatiseaza pe Springsteen si pe cei de la E Street Band (cu care a fost recent in turneu) cantand piesa in studio.

Bruce declara ca toate piesele de pe album au fost scrise pe fast forward, in timpul turneului si au folosit pt piese unele dintre putinele duble trase dar au dat tot ce au avut mai bun pentru ca munca sa fie dusa la bun sfarsit.

Springsteen va performana la editia de anul acesta a Super Bowl-ului, inaintasi pe scena fiindu-i Paul McCartney, Prince, The Rolling Stones, si Janet Jackson, cea cu sanul la vedere.



Hollywood Undead Everywhere I Go

Hollywood Undead, grupul american de rap rock din LA, California a lansat primul material in 2008, "The Swan Dogs" si LIVE CD/DVD-ul "Desperate Measure" in noiembrie 2009.
Toti membrii au activat mereu sub pseudonim si au purtat masti pentru a-si ascunde identitatea.
Pe CD/DVD-ul LIVE sunt incluse 3 piese noi, 3 cover-uri un remix al piesei "Everywhere i go" si sase performance-uri live ale trupei din timpul concertului din New Mexico.

Albumul a debutat pe locul 26 in Billboard 200 si pe locul 15 in Top Digital Albums.




Camuflaj& J Yolo ROMANIA



Lightspeed Champion Marlene

"Marlene" este primul single al Lightspeed Champion's de pe al doilea disc al trupei Life is Sweet! Nice to Meet You. Daca piesa a fost lansata oficial pe 25 ianuarie, albumul va aparea pe 15 februarie pe piata.

Inregistrarile au inceput la finele lui 2008 in Brooklyn cu Dev Hynes si producatorul Ben Allen. Dev a uploadat periodic pe internet inregistrari din studio pentru a testa piata.

No comments: