Friday, February 5, 2010

Sa se voteze la NIghts.ro Awarrds!!!...MAXIM, am zis!



Chiar daca imi incalzesc ascultatorii dimineata pe 89,5 fm, pe ProFM DANCE la Wake Up'N' Dance, nu puteam sa-mi tin nasu' acasa si sa nu-i sustin pe cei mai tari DJ ai beat-ului bucurestean la Nights.ro Awards, una dintre cele mai importante competitii de dance-clubbing din Romania.



Vania, Dj Marika si DJ Greeg, "Trei, Doamne, si toti trei...” cum imi place sa-i numesc, fac parte din cand vine vorba de dance-clubbing-ul autohton! Asa se face ca DJ-ii ProFM DANCE sunt din nou nominalizati la Nights.ro Awards, aprecieri de care s-au bucurat si in anul 2009. Acestia au fost nominalizati la 11 categorii in cadrul concursului on-line, Nights.ro Awards, care si anul acesta va inmana cele mai importante premii muzicale dance din Romania!



Vania este propus din nou la categoriile "Cel mai bun DJ din Romania", iar impreuna cu colegul sau de la OK Corral, Thornado, Dj-ul ProFM DANCE este nominalizat la categoriile "Proiectul muzical romanesc (underground) al anului 2009", "Cel mai bun DJ set romanesc al anului 2009", "Cel mai reprezentativ DJ roman in strainatate in 2009", dar si la "Cea mai buna productie muzicala electronica din Romania in 2009" cu track-ul "Pink Shue".




Nici DJ Marika nu se lasa mai prejos. El are trei nominalizari la premiile Nights.ro, la categoria "Cel mai bun DJ din Romania", "Cel mai bun concept pentru o serie de petreceri din Romania in 2009" pentru Selectro (in fiecare miercuri in clubul Expirat), "Cea mai tare petrecere de club din Romania in 2009" Selectro - Atomic Hooligan @ Expirat, Bucuresti (18 martie)" si la "Cea mai buna emisiune radio de profil clubbing din Romania in 2008" cu emisiunea "Selectro" ce poate fi ascultata pe ProFM DANCE in fiecare marti de la ora 23.00.



DJ Greeg este nominalizat la categoriile "Cea mai buna emisiune radio de profil clubbing din Romania in 2009" cu emisiunea de la ProFM DANCE, "Elements" ce poate fi ascultata in fiecare joi de la ora 23.00 si "Cel mai bun DJ rezident din Romania in 2009" . Cei trei DJ vor putea fi votati pana pe 27 februarie pe Nights.ro Awards la cele 11 categorii la care sunt nominalizati.

No comments: