Thursday, September 20, 2007

"Dintre Blocuri" Fest...



3C EVENTS are deosebita placere de a va prezenta unul dintre cele maimari evenimente organizate in aceasta toamna!
Manifestarea se va desfasura in perioada 22-23 septembrie, intre orele11:00-22:00 si va cuprinde atat concerte (pop, dance, hip-hop si folk-sustinute de tineri pe scena amplasata in centrul parcului din spatelePalatului de Justitie), cat si demonstratii de graffiti, concursuri debiking si street-ball.
Atentia maxima, insa, va fi concentrata pe concursul de street-dance,organizat de scoala de dans Living-Dance care se va desfasura pe parcursulambelor zile ale evenimentelor:
- Sambata, in data de 22 Septembrie, incepand cu ora 13:00 se vor face inscrierile atat la categoria battle(concurs) fete si baieti (fata contra fata/baiat contra baiat), cat si la categoria 2 baieti contra 2 baieti.
- La ora 15:00 se va da drumul concursului propriu-zis si in concurs se vor califica, pentru a doua zi, 8 fete, 8 baieti si 8 echipe de baieti.
- Cea de-a doua zi, 23 Septembrie, va incepe de la ora 12:00.De aceastadata, cei calificati, inainte de a intra in concurs vor fi nevoiti saprezinte coregrafia proprie de prezentare(freestyle).
- Castigatorii vor fi premiati de organizatori- Scoala de Dans Living Dance si Programul Kartier, sustinut de Primaria Generala a capitalei.
De asemenea, in fiecare seara incepand cu ora 20:00, se vor face proiectii, pe un ecran special amenajat, din filmele cu tematica referitoare la fenomenul street-dance.
La eveniment sunt asteptati toti dansatorii din Bucuresti si toti ceiinteresati de un show de calitate ce cuprinde muzica, dans si cultura urbana!
Surprizele nu se opresc- pe parcursul festivalului vor fi organizatenumeroase concursuri si tombole!
Mai multe detalii pe www.street-dance.ro!

1 comment:

Anonymous said...

Este vorba de fapt despre www.kartier.ro, dupa cate am vazut...
Si sunt cam alti organizatori...
etc...
Totusi felicitari Living Dance si 3C Events !