Wednesday, September 26, 2007

HouseSensations-New Event!!!























Green? Green is hope, green is chill … fertility and immortality … green is rennaisance.Sinergie? Efect produs de doua elemente care actioneaza impreuna si se potenteaza reciproc.





Cristian Popescu a.k.a Cristian Green si Costin Scutariu a.k.a Costin Green sunt doua spirite ce impart aceeasi pasiune pentru muzica electronica. Desi fiecare aduce o viziune unica si irepetabila asupra mixului electronic, au decis ca impreuna pot actiona mai bine decat separat. Asa s-a nascut proiectul Green Brothers.





Vineri, 28 septembrie 2007, de la ora 22.00 in club Gossip, Green Brothers vor transmite efectul de sinergie asupra ta. Te vor face sa renasti, sa speri, sa te simti nemuritor. Mixurile lor iti vor dicta ritmul pulsului. Vei fi calm, electrizat, obsedat, paralizat, sedat.





Cristian Popescu va combina in acest proiect recenta experienta de dj la unul dintre cele mai importante posturi de radio de muzica electronica din Romania, Radio Deea. De luni pana vineri este gazda iubitorilor de muzica house intre orele 14.00 si 18.00. Inainte de Radio Deea, Cristian Popescu a fost timp de 2 ani (2005 – 2007) moderator de programe radio in Buzau. In aceeasi perioada a reusit sa-si imbogateasca activitatea de dj prin muzica pe care a mixat-o in cele mai importante cluburi din Buzau: No Limit, UpStyle, No Limit Latino, New Generation. Intre anii 2003 si 2005 a fost rezident in cele mai cunoscute cluburi din Brasov: Hacienda, No Problem, Big Apple, Maya si Rozmarin(Predeal). A avut privilegiul sa mixeze alaturi de Djuma Soundsystem, nume greu pe scena muzicii electronice internationale, in Kudos Beach Mamaia, Zoom Beach Bucuresti, Heaven Timisoara si Hambar Slobozia. L-ati mai intalnit in spatele pupitrului si in cluburi precum Century Slobozia, Aqua Bucuresti, Nagual, etc. Se declara adept al stilurilor tech-house, tehno, progressive, electro house si minimal.Costin Scutariu se poate lauda cu rezidentiate in cele mai mari cluburi din Bucuresti. A electrizat publicul in Bamboo, Gossip, Elements, Cuba si Club Nagual.

No comments: