Wednesday, October 10, 2007

National Street-Dance Contest 2007!!!




National Street Dance Contest 2007 – Editia II-a 27 Octombrie


Street Dance-ul si Break Dance-ul din Romania au evoluat mult!Dansul „de strada” nu mai e la inceput, el are o forma si continua sa se dezvolte pe zi ce trece; evenimentele de acest gen au prins foarte bine la publicul larg si tot mai multe persoane isi dedica din ce in ce mai mult timp culturii urbane, in speta, dansului – street dance si break dance.


Concursurile de street-dance si break-dance sunt asteptate cu mult interes de toti dansatorii, trupele de dans, bboy etc atat ca forma de exprimare cat si ca forma de ierarhizare si testare a calitatilor si evolutiilor in dans. Atentia sporita vine in mod special din partea publicului larg care asteapta cu sufletul la gura cel mai tare spectacol de dans si adrenalina ridicata la maxim de muzica plina de ritm.


Daca la editia nr. 1 care a avut loc pe data de 10 septembrie 2006, sala „Agronomie” a fost arhiplina (insumand in total peste 2000 de persoane), evenimentul a daramat toate recordurile unui concurs de dans organizat in Romania, privind numarul de participanti atat individuali cat si trupe.De la editia a-II-a a concursului national de street dance si break dance in Bucuresti se asteapta continuitatea la o scara mai ridicata a acestui eveninement organizat de 3C Events pe categoria dansului „de strada” fiind mai bine organizat ca cel de anul trecut si totodata cel mai mediatizat eveniment de acest gen. In comparatie cu precedentul, National Street-Dance Contest 2007, se va desfasura intru-un spatiu mult mai amplu si mai bine organizat, cu suprafata delimitata pentru dansatori, un loc special amenajat pentru presa, tribune pentru spectatori, bar de zi pentru toti participantii pe toata durata concursului si bar de noapte pentru cei care vor ramane la after-party.


Sala Polivalenta CFR Rapid va gazdui anul acesta National Street Dance Contest 2007 – Editia II-a , situata in zona Giulesti langa stadionul Rapid.


Interesul foarte ridicat din partea dansatorilor si trupelor face ca desfasurarea evenimentului sa se extinda pe durata a 2 zile, prima faza-calificari -26 octombrie si a doua faza- finelele pe 27 octombrie.


Juriul pentru Bboys contest: Phase-T din Franta

Juriu pentru Street Dance contest: Tonkins, Richmond, Crazy Monkeys

Categoriile de concurs:

Street dance – Battle trupa vs trupa – mixt Premiu locul 1 – 300 euro

Battle fete vs fete Premiu locul 1 - 100 euro

Battle baieti vs baieti Premiu locul 1 - 100 euro

Bboy’s - Battle trupa vs trupa Premiu locul 1 – 300 euro

Battle 2 vs 2 Premiu locul 1 – 100 euro

Seven 2 smoke Premiu locul 1 – 100 euro

Inscrierile pentru concurs se vor face pe www.street-dance.ro si www.3cevents.ro pana la data de 20 octombrie 2007, fiecare trupa avand obligatia de a atasa fisei de inscriere si un filmulet de prezentare, care sa dureze 30-40 secunde.


Evenimentul este completat de un concert extraordinar, atractia fiind astfel mult mai mare pentru publicul spectator iar concursurile de street dance si break dance vor fi cele care vor ridica publicul in picioare la cele mai interesante, spectaculoase aparitii combinate cu elementele de dans specifice.


Accesul in sala va avea loc intre orele 18 si 19, intrarea va fi generala, costul unui bilet fiind de 15 lei – fiind incluse in pret taxa de intrare, concert-ul si after-party-ul.


Manifestarea beneficiaza de sonorizare, lumini, aparat de fum si multe accesorii pentru a face atmosfera cat mai unica.

Sunt invitate toate trupele de street dance, break dance, toti dansatorii din Bucuresti si din tara, toti iubitorii de dans, muzica, cultura urbana si tot publicul interesat de cel mai tare concurs de street dance si break dance din Romania.

27 octombrie, sala CFR Rapid, ora 18, National Street Dance Contest 2007 – Editia II!!!


Romania Danseaza la Bucuresti!

No comments: