Friday, June 13, 2008

NewsLetter-WWW.PROFMDANCE.RO !!! Keep this in mind!!!



Daca nu ai accesat inca WWW.PROFMDANCE.RO, nu stii ce pierzi...dar ai tot timpul sa recuperezi :P!

Surprizele se tin lant pentru devoratorii de muzica dance de calitate- concursuri, invitatii, premii etc iar cu un singur click poti asculta live cel mai bine pus la punct playlist...Pe 89,5 fm sau WWW.PROFMDANCE.RO ruleaza 24 din 24 cele mai tari hit-uri dar ai parte si de cele mai interesante beat-uri...Iti oferim oportunitatea de a descoperi adevarata esenta a muzicii dance si posibilitatea de a te bucura de forma pura a fenomenului muzical electronic.

Te-ai conectat? Inseamna ca esti fericitul posesor al accesului la cele mai fresh informatii despre dj-ii tai preferati, ai cea mai buna muzica de dans in difuzoare, thu hotarasti ce piese intra in heavyrotation si tot tu te intinzi la povesti despre cate in luna si in stele cu Dj-itzele noastre pe id-ul de messenger PROFM.DANCE !!!

Asa ca ia tastatura in brate, da volumul tare si lasa petrecerea continua de pe WWW.PROFMDANCE.RO sa te invaluie!!! ENJOY THE BEAT OF BUCHAREST WITH PROFM DANCE!!!


2 comments:

Anonymous said...

Great job... Site-ul este foarte bine organizat si foarte Live! ... Ca un impatimit al muzici dance si al internetului zic ca ati facut o treba geniala combinand aceste doua lucruri. Inca odata: Great Job! and keep it up

Oana Tache said...

Multumim frumos! Stai cu ochii si urechile pe noi caci asta nu e tot! :D poop