Monday, June 2, 2008

VJ Oana, indragostita...



"VJ-iţa MTV, Oana, a mărturisit cu zâmbetul pe buze că inima i-a fost dăruită unui „domn“ cu gusturi fine de rasa west highland scotish terrier, intitulat simplu T.M. De câteva zile, VJ Oana se împarte între filmările pentru topul „Dance Floor Chart“ de la MTV, emisiunea Party Guide, de la ProFM DANCE, şi plimbările în parc cu noua sa „achiziţie“, un superb căţeluş.

„De ce T.M.? Păi, la pachet cu căţeluşul a venit şi denumirea lui de Tony Montana aka Scarface. Aşa că noi îl strigăm pe iniţiale, că doar se ştie că patrupedele răspund mai repede la sunetele înalte. Sunt înnebunită după el şi nu sunt singura. Fără căţel nu se mai pleacă de acasă! Asta e noua deviză în familie, având în vedere că nu putem sta departe de el şi nici el de noi“, povesteşte entuziasmată VJ Oana.

T.M. este un adevărat aristocrat. „Nu se tăvăleşte niciodată în noroi, stă cuminte în maşină, pe bancheta din spate, ca un gentleman veritabil, ascultă foarte multă muzică, se dă în vânt după Mozart şi îşi face somnul de frumuseţe după-amiaza. Sunt norocoasă pentru că e foarte curat, plin de viaţă şi cu multă personalitate, asemenea stăpânilor“, a declarat VJ Oana."


www.mtv.ro

No comments: