Wednesday, June 18, 2008

Vara MTV!!!



Pentru că vara a sosit deja, MTV a pregătit câteva show-uri nou nouţe, care îmbină umorul şi adrenalina, transformând vacanţa de vară într-una plină de aventuri! Mai mult, „capul răutaţilor de la Hollywood”, Ashton Kutcher aduce în premieră în România un nou serial care va testa limitele telespectatorilor!

În fiecare luni şi joi, de la ora 23.00, MTV te duce cu show-ul Fur TV în lumea păpuşilor care, de această dată, tratează cu dealer-ii de droguri, se întâlnesc cu canibalii şi scot în oraş cele mai tari femei!

Daca e marţi, avem Wildboyz, show-ul care scoate la suprafaţă latura extremă, prezentând aventurile celor doi trăzniţi din Jackass, Steve-O şi Chris Pontius, care se trezesc singuri în mijlocul junglei. Locuri exotice, adrenalină, spirit de aventură şi un strop de nebunie, toate acestea alcătuiesc „bagajul” exploratorilor MTV.

În fiecare miercuri, MTV difuzează Human Giant de la ora 22.00, un serial de-a dreptul hilar, care prezintă o colecţie de filmuleţe care mai de care mai haioase şi originale, şi Dirty Sanchez, de la ora 23.00, varianta britanică a celebrului show Jackass, care s-a bucurat de un mega succes, atât în SUA, cât şi la noi.

Marea surpriză vine însă din partea celebrului Ashton Kutcher, care îi determină pe telespectatori la fiecare episod să îşi depăşească barierele imposibilului. În fiecare vineri, de la ora 22.30, amatorii de senzaţii tari sunt aşteptaţi într-o altă dimensiune, la Room 401, unde li se va părea că mintea le joacă permanent feste.



În vara asta, Ela, Oana, Cristi Stanciu, Escu, plus vedete din showbiz-ul românesc îi vor prezenta pe greii industriei muzicale, mult mai devreme: în fiecare zi de la ora 16.30, MTV îţi oferă câte un top muzical, pentru a fi la curent cu situaţia din domeniul în care se învârt cele mai sexy femei şi bărbaţi celebri.

MTV pune la bătaie 40 de piese, telespectatorii votează, iar VJ Cristi Stanciu are grijă ca în fiecare luni şi duminică, de la ora 16.30, cele mai votate piese să apară pe sticlă, la MTV By Request. În fiecare marţi şi sâmbătă, VJ Escu îţi aduce Hitlist Romania, topul celor mai tari şi mai difuzate videoclipuri de la MTV. Miercuri, de la ora 16.30, şi sâmbătă, de la ora 11.00, ai ocazia să vezi la Euro Top 20 clasamentul preferinţelor muzicale ale europenilor prezentat chiar de artiştii tăi preferaţi.


VJ Ela te îndeamnă să trăieşti pentru o oră visul american: muzică bună, maşini luxoase şi femei frumoase, toate îşi găsesc locul la US Top 20, în fiecare joi, de la 16.30, şi duminică, de la ora 11.00, iar VJ Oana te aşteaptă în fiecare vineri, de la ora 16.30, la Dance Floor Chart, topul celor mai fierbinţi piese din cluburi.

No comments: