Wednesday, March 18, 2009

Capitala creste VERDE...la onceput de primavara! :P



In Primaria Municipiului Bucuresti, timp de o luna se poarta… Verdele. In colaborare cu Green (R)Evolution si ProFM DANCE, Municipalitatea declanseaza o campanie in care isi propune sa curete si sa infrumuseteze tot orasul.

Primarul General alaturi de cele 3 DJ-ite ProFM DANCE, Oana, Cristina si Ana Maria, vor salubriza scari de bloc, vor curata strazile si vor reinnoi mobilierul stradal, vor inaugura locuri de joaca pentru copii, terenuri de baschet pentru studenti, vor invata copiii ce inseamna colectarea selectiva a deseurilor, vor face prima gradinita eco din Bucuresti, vor etansa santierele si nu vom mai lasa gunoiu’n libertate!

Primaria Capitalei cheama toate administratiile de sector sa se alature acestei initiative pentru ca, alaturi de oamenii acestui oras, sa facem Bucurestiul un loc in care sa traiesti, nu doar sa locuiesti!

Capitala creste Verde alaturi de Green (R)Evolution si ProFM Dance in fiecare weekend, incepand din 14 martie si pina pe 11 aprilie! Un mega tur ciclistic in centrul Capitalei si un super concert Sistem si prietenii ti se pregatesc pentru ultima zi a campaniei!

Enjoy the Beat of Bucharest with ProFM Dance!

No comments: