Wednesday, March 18, 2009

HOOOT HOOOT HIIIIIT PROFM DANCE!!!

Muzica, voie buna si dans pana la epuizare…Cam asta e reteta prescrisa de ProFM DANCE pe 89,5 fm sau www.profmdance.ro la inceput de primavara si cum noi suntem la inceput de saptamana e timpul sa ne luam, conform tratamentului, doza HOOOOOOOT HIIIIIIIIIIIIIIT!!!

Astazi imi bag nasucul in “oala” dj-ilor ProFM DANCE ce pare ca o duc din ce in ce mai bine- DJ GreeG va mixa in deschiderea super show-ului oferit de TIESTO la Sala Polivalenta in week-end-ul ce ne asteapta pe toti cu bratele deschise, Vania, Marika si Ellis au fost nominalizati la Beatfactor Awards, dupa ce luna trecuta s-au incadrat printre fruntasi la Nights Awards, iar Dj Rushen scoate productii pe banda rulanta!!!

Nu l-am lasat “la coada” pe Rushen, ba dimpotriva, fiind ultimul zic sa fie cel dintai dj roman ce deschide saptamana la ProFM DANCE si-asta pentru ca niciodata nu vine cu “mana goala”…Iti aduce in fiecare miercuri, de la ora 23:00 electrizantul set “Rushours” si are mereu “in buzunar” un nou hit gata sa ia cu asalt, sa-ti “invadeze”, la propriu, auzul pe frecventa preferata!

Daca anul 2000, il prindea pe “baricade”, gata pasionat si implicat in sfera muzicala electronic-dance de la noi, din 2007(de la lansarea oficiala a ProFM DANCE) pana in prezent Rushen aka Andrei Dumitru a lansat 3 EP-uri, pe care tu deja le cunosti foarte bine: “Summer Crush”, “Dream On Reverse” si “The Beat Is Calling”!!!



Ajuns la a 4-a colaborare cu Danny si gata sa lanseze in vara un nou release intitulat “Beautifull Chaos”, dj-ul ProFM DANCE iti da spre ascultare, ca de obicei, in exclusivitate pentru tine, ascultatorule ProFM DANCE, single-ul cu acelasi nume despre care declara:

” Incerc sa fac ceva diferit de ceea ce se produce si se aude in momentul de fata in Romania, in primul rand din respect pentru mine si pentru devoratorii de muzica de calitate! Adaptez sound-ul personal cerintelor de afara iar succesul acestei retete se simte in contractele semnate pana la ora actuala. “Beautiful Chaos” e o piesa deep, progresiva in varianta ei originala si beneficiaza de vocea inconfundabila a lui Danny iar varianta exclusiva se poate asculta numai pe 89,5 fm sau ww.profmdance.ro!”

Si-acum ca am lamurit “dilema” HOOOOT HIIIIIT-ului de saptamana aceasta ce poarta semnatura colegului Rushen, zic sa-mi onorezi invitatia si sa dai cu urechea pe:

http://www.profm.ro/dj-rushen/melodii-dj-rushen/beautiful-chaos-feat-danny-claire-radio-mix-4047330

Enjoy The Real Beat of Bucharest!!!

No comments: