Monday, March 23, 2009

OOPS! I DID IT AGAIN!!! :))))


Tiesto a revenit, sâmbătă seară, în mijlocul fanilor săi cu un show extraordinar care a umplut Sala Polivalentă până la refuz! Chiar înainte de a urca pe scenă, Tiesto a stat de vorbă cu Oana Tache, VJ-iţa MTV şi DJ-iţa ProFM Dance, căreia i-a mărturisit, în exclusivitate, că în România se simte "ca acasă"!

Întregul interviu va putea fi urmărit astăzi pe www.profmdance.ro şi pe www.mtv.ro !!!


Oana, "party girl" cu acte în regulă, n-a ratat nici de această dată ocazia de a-l "lua la întrebări" pe unul dintre cei mai buni DJ ai lumii. "După ce, în 2007, pe 30 noiembrie, a fost cap de afiş la evenimentul de lansare al ProFM Dance, iată că am avut ocazia să mă reîntâlnesc cu Tiesto, un DJ care nu mai are nevoie de nici o prezentare. M-am simţit de-a dreptul onorată să aflu, direct de la "sursă" şi în exclusivitate pentru telespectatorii MTV şi ascultătorii ProFM Dance, detalii cât se poate de picante despre noul album pe care-şi va pune semnătura la sfârşitul acestui an, care îi este viziunea asupra scenei muzicale electronice după atâţia ani de succes în sfera trance şi de ce a renunţat la rezidenţiatul din clubul Amnesia din Ibiza pentru cel din Previlege", povesteşte entuziasmată Oana Tache.

Nici Dj-iţele ProFM Dance Cristina şi Ana Maria nu au lipsit de la evenimentul ce i-a ţinut "în priză" până dimineaţă pe cei 10.000 de oameni prezenţi. Ele au vrut să fie aproape de colegul lor DJ GreeG, care a fost "însărcinat" cu warm-up-ul.

1 comment:

roby said...

Tiesto a fost una din "victimele" tale ....e ce sa ii faci ....la mai multe "victime" am o presimtire ca urmeaza The Prodigy