Wednesday, March 18, 2009

DJ GreeG in warm-up la TIESTOOOOOOO!!!


Sambata, 21 martie, la Sala Polivalenta, DJ GreeG de la ProFM DANCE pune muzica in deschidere la Tiesto!

Sambata, 21 martie 2009, The Mission il readuce in fata romanilor pe Tiesto! La Sala Polivalenta din Bucuresti va fi prezent, incepand cu ora 22.00, si DJ-ul ProFM DANCE GreeG, acesta fiind invitat sa puna muzica in deschiderea artistului care a fost numarul 1 timp de 3 ani in Top 100 realizat de DJMag! Mai mult, pentru marele eveniment, GreeG si ProFM DANCE fac cinste si cu invitatii!

Astfel, ascultatorii ProFM DANCE de pe 89,5 FM in Bucuresti sau www.profmdance.ro trebuie sa fie atenti pentru ca de fiecare data cand il aud pe DJ GreeG vorbind la radio, va fi pusa in joc si o invitatie la Tiesto, iar pentru a o obtine pe loc un bilet, trebuie sa sune primul la 021 252 20 90, telefon cu tarif normal.

"De abia astept show-ul de sambata, 21 martie, si sunt sigur ca va fi unul despre care se va vorbi mult timp! Ma simt foarte bine la gandul ca voi pune muzica inaintea lui Tiesto, mai ales ca este un eveniment foarte important pentru fanii de gen! Am avut deja ocazia sa il cunosc pe Tiesto atunci cand a venit la radio, iar acum ne vom intalni si pe scena de la Polivalenta, amandoi cu acelasi gand in minte: sa ii facem pe cei prezenti sa se simta cat mai bine!”, a declarat entuziasmat DJ GreeG , ale carui set-uri pot fi ascultate in fiecare joi, de la ora 23.00, la emisiunea “Elements”.

Dupa ce, in 2007 a reusit sa faca un show de exceptie in cadrul turneului “Elements of Life”, iata ca acum Tijs Verwest, alias Tiesto, revine in Romania cu un nou show, o calatorie a sunetelor si culorilor, dar si, pentru prima oara, cu DJ GreeG in deschidere!

Enjoy the Beat of Bucharest with ProFM DANCE!

No comments: