Thursday, March 19, 2009

VOTEAZA cei mai tari DJ ProFM DANCE la PREMIILE MUZICALE BEATFACTOR.RO!




Site-ul BeatFactor.ro prezinta cel mai indraznet proiect al sau: Premiile muzicale BeatFactor.ro! Incepand de vineri, 27 februarie, utilizatorii BeatFactor isi pot vota favoritii la Premiile Muzicale BeatFactor.ro. In cadrul fiecarei categorii se pot vota trei nominalizari, in ordinea preferintelor, acordand cate cinci, trei sau o steluta.

Fiecare persoana are dreptul la un singur vot, iar doar utilizatorii inregistrati pe siteul www.beatfactor.ro pot vota. Inregistrarea pe site este foarte rapida, dar este necesara o adresa de mail valida pentru confirmare.

Intra acum si voteaza Dj-ii ProFM DANCE! Vania si Marika sunt inscrisi la categoria "Cel mai bun DJ din Romania". La "Cea mai buna emisiune de radio pe profil clubbing" au fost inscrise emisiunile "NightGroove" cu Vania de la ora 23:00, in fiecare luni, "Selectro" cu Marika la ora 23:00, in fiecare marti, "The Deep Show" cu Ellis de la 23:00, in fiecare duminica.

La categoria "Cel mai bun debutant" il avem pe Dj GreeG cu "Elements on PROFM DANCE" la ora 23:00, in fiecare joi.

Iar Vania mai poate fi votat la inca 2 categorii, ca fondator si membru al duo-ului Ok Corral. Cei doi DJ sunt nominalizati la categoria "Cel mai bun proiect muzical din Romania" si "Cel mai bun producator roman de muzica electronica".

Toti participantii la vot intra automat intr-un concurs cu un premiu oferit de catre partenerii oficiali ai campaniei de votare. Premiile sunt un Zomo CD Case MK3 camouflage si un microfon Shure - PG58-XLR.

Mai multe detalii despre procesul de votare, conferinta de presa si evenimentul de pe 4 aprilie aflati de pe www.beatfactor.ro!

No comments: