Monday, June 22, 2009

butterfly effect vs placebo concert in week-end!

week-end cooltural..cam asa s-ar descrie in 3 cuvinte(ma rog 2, unul compus si americano englezesc, ca nu stau acum sa caut originea, si celalalt scris in asa fel incat sa-l trezeasca pe pruteanu din groapa(off, off, o sa ziceti ca nu-i asa mare chestie ca am scris cooltural, ca e deja "viu" printre noi si cu toate astea tot l-ar face sa se invarta-n mormat pe aparatorul limbii noastre ce-i "o comoara, un sirag de piatra rara"...bla bla-urile de rigoare-au luat sfarsit, let's go back 2 the subject :D:D:D!

the butterfly effect...toata lumea a vazut filmul, a fost un fel de "maturizare" pe marile ecrane pentru ashton kutcher, demonstrind ca nu e doar un pusti simpatic...unul care sa traga tzeapa colegilor de breasla la punk'd( si mai cu seama sa o traga in tzeapa pe demi a lu' bruce) sau unul care sa se intrebe permanent, alaturi de stiffler, "dude, where's my car"...trecem insa peste aceasta obsesie a adolescentei mele(una din putinele, 10x god) si dam in efecte secundare...nu negative, doar secundare...

nu m-as intoarce in trecut sa schimb ceva(cum se intampla in filmul cu pricina) si nici nu-mi place sa ma joc "de-a ce-ar fi fost daca". in schimb cred ca prezentul si viitorul trebuie exploatate maxim in putinul nostru timp liber. tind spre o experimentare a culturii(cu toate ca suna foarte...gasiti voi cuvantul lipsa! :P) si sufar, pe caldura asta, in borcanelul meu si-n sucul propriu de sete de cunoastere si de efectul placebo.

cati dintre voi nu vreti sa socializati extra work la private party-uri cu o mana de prieteni vechi da' buni, sa mergeti boemi la book fest, sa puneti mana pe o carte si sa plecati cu o sacosa plina de scrieri din care sa devorati animalicste prima jumatate din "panza de paianjen" a cellei serghi si din charles bukowski si ale lui "povesti despre nebunia obisnuita", in intimitatea apartamentului pierduti printre asternuturile arse de lumina unei dupa-amieze de iunie, sa faceti o excursie cu bicicleta pana la snagov, sa va iubiti cand ziua crapa in puterea noptii, sa ascultati waldeck intr-o noapte tarzie, sa va cumparati benzi desenate si anime-uri sau sa vedeti un film prost si siropos care sa va deconecteze(orice rahat va pica-n mana), sa va bronzati la bulgari in week-end(pe nisipurile lor mai curate si mai aurii, ce-i drept, ca ale noastre), sa mergeti la gig-ul unor nobodies carora le place si le e bine in underground-ul de la baraka sau de la traian 42, sa gustati din mainstream-ul alternativ la un concert semnat placebo si sa cumparati ultimul lor album ("battle for the sun"), sa va teleportati outta space si sa fiti lasati sa visati in voie la nirvana sau zion si sa va mintiti continuu ca "e bine", ca "maine poate fi mai rau ca azi"...

sa dea primul cu piatra cel ce nu gandeste macar o data pe saptamana ca mine!!! si daca nu te minti cu placebo stii ca de fapt admiti realitatea nocebo, ajungind sa iti doresti the butterfly effect...un fasconal si, pe final de zi, poate si-o bere :P!

No comments: