Tuesday, June 23, 2009

Me...balerina!!!


"VJ Oana, balerină la zeci de metri înălţime!

După ce, în fiecare săptămână, a experimentat diverse roluri, de la cel de samurai, mireasă punkistă, doamnă de societate din perioada victoriană şi până la membru al Mafiei sau pacient în cămaşă de forţă, Oana Tache surprinde din nou - de data aceasta în costum de balerină.



VJ Oana se transformă, vinerea asta, de la ora 22.00, într-o dansatoare graţioasă, la Dance Floor Chart! VJ-iţa MTV va combina mişcările clasice de balet cu piesele dance din clasamentul muzical, iar întreaga acţiune se va petrece... la înălţime, pentru că locaţia aleasă este acoperişul unui bloc din Bucureşti!

"De data aceasta am dus topul la înălţime! Vă voi prezenta clasamentul celor mai bune piese din muzica dance în ipostaza de balerină care îşi exersează mişcările la zeci de metri înălţime. A fost o filmare frumoasă şi, dacă ne uităm la costumaţia mea, extrem de colorată!", glumeşte VJ Oana."



sursa: www.libertatea.ro

1 comment:

roby said...

balerina?wow!la asta nu m-am asteptat...se pare k esti ceva mai crazy si ai o diversitate de teme mai mare decat credeam eu :D ...deci ce ne prezinti : lacul tiestilor?don armin? :))