Friday, June 26, 2009

Michael Jackson...RIP


O zi neagra, o zi de doliu international... 25 iunie 2009 va ramane in istorie ca data in care Regele Pop-ului si-a luat "la revedere" pentru a nu se mai intoarce niciodata. S-a stins cel mai mare artist al tuturor timpurilor! Dumnezeu sa-l odihneasca!



Michael Jackson va fi comemorat astazi, incepand cu orele 19 in Complexul Lia Manoliu, intrarea Maior Coravu!!!

5 comments:

InSaNe said...

Mare pacat. A fost unul dintre cei mai mari artisti ai lumii :(

roby said...

ce poti sa zici cand cineva de valoare lui moare...nimic...incerci sa gasesti cuvintele potrivite dar nu vor sa iasa afara...incepi sa iti amintesti de momentele in care ascultai muzica lui;in care vizionai clipurile lui;in care erai nerabdator sa dea concertul la TV;de momentele in care traia...dar Michael Jackson nu e mort, la fel ca si Elvis,Freddie ei nu sunt morti...doar au trecut la alt statut;la un statut de mai mare decat cineva isi poate imagina...intr-un fel au evoluat sunt intr-un loc mai bun...chiar daca toti s-au stins devreme muzica si realizarile lor raman pe veci in aceasta lume...Michael;Freddie;Elvis they're not dead;they live under the form of their music...we can still hear their voices;of course we suffer the lose;it's a big one to...THEY ARE THE KINGS OF MUSIC!THEY ARE LEGENDS! R.I.P.

roby said...

http://www.youtube.com/watch?v=mV9Mn2Wt3L4 ...clipul ...R.I.P. KING

someone said...
This comment has been removed by a blog administrator.
DyAn@ said...

degeaba il pretuim acuma trebuie sa fim alaturi de el atunci cand a fost atacat de oameni cu tot felul de minciuni ..oricum MIchael sa stii ca te iubim si te vom iubi si de acum inainte...pentru ca a murit omul nu muzica! I LOVE yoU :(