Tuesday, January 22, 2008

Coming Up!!!

Gata cu retrospectiva pe last week...

Ar mai fi de adaugat ca sambata, sis Alex s-a mutat de la mine(deh... asa e cand dragostea-i mare si pt 2 e nevoie de un spatiu si mai mare...u know what i meen without beeing mean :P) si i-au succedat la mutare Peter Zaad aka Claptoons si Oana...

Ca ieri a fost ziua colegei mele de radio, Ana-Maria si s-a petrecut cu toata gashka @ the studio! Imediat ce descarc pozili, le upload!

Pentru mine a inceput o noua saptamana de examene si panica pe la cele doua facultati pe care incerc sa le impac cat se poate de armonios...ca nu iese, sunt domenii diferite si nu am cum sa fiu in doua locuri deodata...nu e intotdeauna vina mea :D :P!

2DAY( vorba ex-ului):

Parazitii iau cu asalt scena din Disco R2! Marti, 22 ianuarie, vino sa dai din cap pe cele mai bune ritmuri de hip hop! Canta alaturi de ei versuri care au sarit din mii de difuzoare! ProFM te provoaca la distractie necenzurata, versuri explicite si rap pe bune! Can u dig it? Cause party people follow ProFM!



2MORROW:

Marika, Vania si Dj Greeg adik aproape jumtate din dj-ii PROFM DANCE va asteapta miercuri la Expirat! Party, Party! Be there!



THE DAY AFTER 2MORROW:

Vrei sa afli noile tendinte in materie de...petreceri? ProFM te invita in Club Cuando! Joi, 24 ianurie designerii vestimentari devin designeri de party! Catalin Botezatu, Rita Muresan, Romanita Iovan si Laura Olteanu renunta la catwalk si urca la platane!
Nu-ti vine sa crezi? Joi, imbraca-te traznet si vino la Cuando! Party people follow ProFM!

Hai ca asta o sa fie interesanta!!! :P



THE DAY AFTER THE DAY AFTER 2MORROW :P

Vineri, 25 ianuarie, incepand cu ora 22:00 ne coolturalizam impreuna in Twice! Atmosfera cum nu ti-a mai fost dat sa vezi: Lansare de carte cu autorul la paltane!!!

Radu F. Constantinescu, colegul de la Info Pro, lanseaza "la apa"- Filosofia Sexului...O carte de care nu ma mai dezlipesc de cand am primit-o cu tot cu autograf ("Pentru Oana, care se da cu placa si pe NET" si stim noi de ce aceasta asociere net-placa!!! :P) si pe care sper sa o termin(cu atatea examene pe cap)pana vineri ca nu cumva sa merg la un eveniment in necunostiinta de cauza :D!!!



O saptamana plina care va sa zica...Party, party dar si un pic de cooltura pentru a arata lumii intregi ca in secolul XXI lumea inca se comporta civilizat! Nu suntem o adunatura de petrecareti care stiu doar sa deosebeasca intre ele cluburile, cockteil-urile si dj-ii ce ne calca meleagurile mioritice! Cu toate ca si aceste cunostiinte duc tot la orizontul cultural uman...

So get the party started and DANCE with me!!! :P

No comments: