Tuesday, January 22, 2008

ProFm Dance!!! Shlomi Aber!!! Studio Martin!!!




ProFM DANCE te-a invitat la un super show in Studio Martin! Sambata, 19 ianuarie, Shlomi Aber din Israel a urcat la platane cu un set eclectic, plin de energie! Warm-up a fost asigurat de Livio si Roby!

Nascut in Israel, Shlomi Aber este numele producatorului care a facut furori pe scena clubbing in ultimii ani. Considerat un talent de catre colegii de bransa, clubberi, redactori, promoteri si agenti, Shlomi este DJul care si-a impartit timpul din ultimii zece ani locuind in Chicago, Manchester, New York, Londra, Amsterdam, Australia, Barcelona, Italia si Berlin si mixand in cele mai importante cluburi de pe harta clubbing mondiala. Experienta in productie muzicala l-a adus intr-un stadiu eclectic: “nu conteaza ca este hard sau soft, trebuie doar sa-ti atinga mintea, corpul si sufletul in acelasi timp. Asta numesc eu “a good record”.

Influentat de jazz, funk, minimal, acid house si mai ales techno, Shlomi se poata lauda cu un CV care include release-uri la label-uri ca Ovum, Cocoon si Renaissance.
Sea of Sand, After Love si Tel Aviv Garden sunt cele trei piese care i-au ridicat numele in 2006 cand au fost numai pe primele pozitii in topurile vanzarilor de pe site-urile de profil.

Imediat dupa acest success rasunator, Renaissance i-a propus sa lanseze un album, primul album lansat in cei 15 ani de existenta a casei de discuri in cauza. Relativ recent, Shlomi si-a deschis propriul label intitulat Be as One Recordings ce include in mare parte piese care oscileaza de la house la techno si este la ora actuala unul dintre cele mai iubite brand-uri de pe scena underground.

Daca ai ratat Shlomi Aber, sambata, 19 ianuarie, la Studio Martin cu Warm-up made by Livio si Roby nu te poti numi clubber!!!

Fuse fuse si se duse! Ne duseram si noi(o particica din ProFm si ProFm Dance) asta dupa ora 4 juma pentru ca pana atunci eram blocati in sarbatorirea zilei de nastere a colegului de la Marketing, Stefan(Happy B-Day again!!!) in Cuando! La Martin rezistat pana la 6 jumatate pentru ca la 7 sa fiu acasa, dormind dusa..

Duminica era sa nu ajung la radio...Eram atat de obosit incat aveam senzatia ca se mai poate dormi pana la 5 dupa-amiaza, ca doar e luni si n-am examene!!!:))

Pana la urma mi-am facut treaba asa cum se cuvine :D! Poate mai dati si voi drumul la radio vinerea, sambata si duminica de la 17 la 21 pe 89,5 fm sau www.profmdance.ro...Ar cam fi cazul sa va luati portia de buna-dispozitie! :P

Dance with me!!!

No comments: