Friday, January 25, 2008

This week-end events with ProFm Dance!!!

Si pentru ca mai e foarte putin pana cand sfarsitul de saptamana isi intra in drepturi, facem un warm-up mic...Asta se intampla de fiecare data cand avem evenimente importante la orizont! Sper sa va placa ideea de a fi pusi la curent si cu ceva informatii legate de background-ul artistilor internationali care ne calca teritoriul! Now, let's get 2 work folks! :P

Vineri, 25 ianuarie si sambata, respectiv 26 ianuarie, ProFm Dance si Studio Martin te cheama la distractie maxima!!!

Adunareaaaaaaaaaaa party maniacs!!! Sa inceapa un nou week-end zic!

Vineri urca la platane Konrad Black!

Canadianul ce a remixat, in 2007, piese ca Audion – Mouth to Mouth si M.A.N.D.Y. vs Booka Shade – Body Language, isi face aparitia la Bucuresti!
Ce nu stii despre Konrad Black?!
Face muzica de 10 ani timp in care si-a schimbat total stilul, trecand de la drum and bass si hip hop, la beaturi pline de vibe minimal!
Sound-ul lui este apropiat de Get Physical si Cocoon Recordings, dar dj-ul are deja in spate propriul label, Wagon Repair, din 2004!

Fa-ti de cap la Studio Martin, brat la brat cu ProFm Dance!!!



Sambata dai piept cu beaturile de techno si minimal propuse de Claude Von Stroke!

Christened Barclay Crenshaw aka Claude Von Stroke a lansat piese ca Deep Throat, Who's Afraid of Detroit (care ne-a isterizat pe toti! :P) si The Whistler!
A remixat pentru Jeff Samuel, Samim, Fedde le Grand!
Iar daca dj-ul isi revendica inainte de toate dreptul de a fi recunoscut ca producator, votam in unanimitate, dragilor, si sa dam cezarului ce-i al cezarului! :P :)
Von stroke nu este genul de artist/dj-i purist, care sa-ti ilustreze o intreaga poveste, sa te faca sa parcurgi o calatorie prin setul pe care-l elibereza catre public atunci cand este la pupitru! Mai degraba, asteapta-te la o incalcare a regulilor house music printr-un mix deosebit cu piese bine alese...
Ca doar avem de-a face cu un avangardist cizelat al muzicii electronice moderne, nu???



Vineri si sambata , vino la Studio Martin 'caz these days... Party people follow ProFm Dance!!!:P

Mai multe detalii la Party Guide, in fiecare vineri, sambata si duminica intre orele 17 si 21, numai pe 89,5 fm sau on-line www.profmdance.ro!!! Shhh...S-ar putea sa dam bilete! :P :)
Listen 2 the Beat of Bucharest!!!

1 comment:

OLiX said...

off, obsedata mai esti de jobul tau :))

mai scrie si altceva..