Friday, April 25, 2008

BOOKA SHADE IN RO by PROFM DANCE!!!


The Mission & ProFM DANCE give you Booka Shade @ Arenele Romane/cort!
Arenele Romane/Cort , Bucuresti , Romania | 17.05.2008 | ora 22:00

ProFM DANCE te tine conectat la cele mai tari evenimente ale momentului. Asadar, nu aveam cum sa trecem cu vederea show-ul Booka Shade, oferit de The Mission. Pe 17 mai, la Arenele Romane, se lasa cu super party! Lopazz (live), Livio & Roby will be there too! Enjoy The Beat Of Bucharest with ProFM DANCE!

BOOKA SHADE [Get Physical]
www.myspace.com/getbookashade

Arno si Walter, cunoscuti sub numele de Booka Shade, au incheiat recent turneul Movements prin care au ajuns sa interpreteze live cele mai iubite piese de pe album in toate colturile lumii. Mandarine Girl, Night Falls si Body Language sunt doar cateva dintre titlurile care i-au facut pe cei doi nemti sa se numere printre cei mai iubiti artisti de muzica electronica din lume la ora actuala.
Unul dintre cele mai asteptate albume ale anului, este cu siguranta The Sun & The Neon Light al baietilor de la Booka Shade.
Cu aceasta ocazie, Arno si Walter au inceput un nou turneu mondial, iar Romania este una dintre primele tari care se va bucura de interpretarea live a albumului, avand in vedere ca live act-ul de lansare a turneului a avut loc la inceputul lunii aprilie. Pana acum au lansat doar doua piese care vor fi incluse sip e album, Planetary si City Tales, urmand ca materialul intreg sa apara pe piata pe 26 mai. Daca iti cere cineva sa descrii Booka Shade in trei cuvinte, varianta ar fi LIVE AND UNIQUE. Iar daca nu ai reusit sa te convingi de asta pana acum, ai sansa de a te lasa cucerit de sound-ul Booka Shade pe 17 mai, in cadrul unui eveniment cu totul si cu totul special, la Arenele Romane.

Biletele pentru acest eveniment vor putea fi achizitionate la pretul de 35 ron in avans, in perioada 20 aprilie – 16 mai. La intrare pretul va fi de 50 ron.

Accesul persoanelor sub 18 ani strict interzis!

No comments: