Friday, April 25, 2008

VJ Oana a vorbit cu Carmit, fosta componenta Pussycat Dolls!



De când a intrat în echipa MTV, VJ Oana, prezentatoarea topului “Dance Floor Chart”, difuzat în fiecare vineri, de la ora 20.30, trăieşte la intensitate maximă şi asta nu pare să-i displacă deloc! Sâmbătă, de exemplu, VJ-iţa a stat de vorbă, într-un interviu în exclusivitate pentru MTV News şi ProFM, cu Carmit Bachar, fosta membră a trupei Pussycat Dolls, de la care a aflat ca a părăsit grupul pentru a începe o carieră solo şi un proiect de televiziune, “The Zodiac Show”.

Apoi, VJ Oana s-a întins la discuţii cu Danny Tenaglia, unul dintre cei mai mari şi mai experimentaţi DJ-i ai lumii, care i-a explicat cum afectează tehnologia muzica electronică şi cum este scena romanească de clubbing văzută din afara ţării.

După interviul cu Tenaglia, VJ-iţa MTV a dat o fugă pana în club Cuando pentru a sta de vorbă cu Miss Earth 2007. Frumuseţea fotomodelului nu a încurcat-o pe Oana, care a scos de la ea informaţii legate de planurile de viitor.

“De când sunt party girl cu acte în regulă, parafate şi semnate de MTV şi ProFM Dance, unde, în fiecare vineri, sâmbătă şi duminică, de la 17.00 la 21.00, ghidez petrecăreţii către cele mai tari evenimente la Party Guide, trăiesc într-o zi cât alţii într-o săptămână! Şi imi place la nebunie să ştiu că sunt pe fugă, că îmi creşte adrenalina, că iau interviuri în exclusivitate! Oboseala nu îşi are locul nici în radio şi nici în TV, de care mă declar îndrăgostită în aceeaşi măsură”, a declarat VJ Oana.

No comments: