Monday, April 7, 2008

Gashka MTV- Funny stuff la ProFm'scool!




De-abia s-a conturat noua formulă a echipei MTV, că a şi început distracţia!
DJ Escu şi Bogdan Nicolai, prezentatorii emisiunii ProFM’sCOOL, s-au trezit cu gaşca MTV în studioul ProFM, în plină emisiune. VJ Ela şi VJ Paul au venit să îl viziteze pe noul lor coleg, DJ Escu! Şi dacă tot au venit, au rămas alături de cei doi DJ şi au povestit despre viaţa lor din liceu.

Avem o surpriză pentru cei care cred că VJ Ela a fost dintotdeauna atât de “ravisantă”, cum o caracterizează colegii săi. “În liceu eram obeză şi purtam aparat dentar. Porecla mea era Calul”, a povestit Ela râzând. Noroc că timpul a trecut, lucrurile s-au schimbat şi acum putem vedea varianta îmbunătăţită a VJ-itzei la MTV News, de luni până vineri de la 16.00 şi 21.30.



VJ Paul, care îşi face simţită prezenţa în fiecare Weekend Special MTV, este absolvent de liceu în limba germană şi a tradus, preţ de cinci minute, tot ce spunea Bogdan Nicolai, spre mirarea ascultătorilor ProFM. Iar, din când în când, VJ Oana, care avea în acelaşi timp emisiune la ProFM Dance, a urcat până în studioul ProFM pentru a fi alături de noii săi colegi.



Gaşca MTV a fost însă incompletă, înregistrându-se absenţe motivate: Cristi Stanciu prezentă “MTV By Request”, aşa cum face în fiecare luni, de la ora 21.30, iar VJ Dox a promis că vine săptămâna viitoare alături de R.A.C.L.A, Da Hood Justice, Brugner şi alţii din sindicatul RANS pentru a-şi şterge absenţa din catalog.

No comments: