Monday, December 22, 2008

Cele 3 VJ-iţe MTV vor petrece împreună Cool XMAS 2008!



Laura Cosoi, Ela şi Oana vor petrece pentru prima oară împreună în weekendul dedicat Crăciunului!
După ce vor petrece Crăciunul alături de familiile lor, VJ Laura Cosoi, VJ Ela şi VJ Oana îşi vor uni forţele pentru o petrecere MTV ce va ţine 3 zile şi 3 nopţi!
Distracţia celor 3 VJ-iţe MTV începe vineri, 26 decembrie, de la ora 00.00, cu "Dance Floor Chart”, topul care asigură cea mai bună muzică de club, şi va continua sâmbătă, 27 decembrie, şi duminică, 28 decembrie, cu o ediţie specială a weekendului dedicat Crăciunului, "Cool XMAS 2008”!

"Sărbatorile de iarnă şi spiritul Crăciunului te apropie de cei dragi, aşa că nici VJ-iţele MTV nu puteau rată ocazia de a face un cadou de sărbători celor fideli din faţa televizoarelor...Vom servi pe tavă o porţie zdravănă de Girl Power!" a declarat Oana.
"Cum de Crăciun fiecare dintre noi este alături de familie, ne-am hotărât ca în weekend să ne distrăm toate trei împreună cu telespectatorii MTV. Ne completăm una pe cealaltă, aşa că ne dorim că weekendul 26 - 27 decembrie să fie într-adevăr un Cool Christmas!”, a povestit Laura Cosoi.
"Este pentru prima oară când prezentăm toate trei împreună, aşa că telespectatorii vor avea parte de o triplă porţie de distractie”, a adăugat Ela.

No comments: