Friday, December 19, 2008

ProFM DANCE prezinta: "animalizare" in Club Fabrica

Dupa party-ul de la Expirat de saptamana trecuta cand am celebrat 3 ANISORI DE SELECTRO alaturi MARIKA, UNU', D-LAID si invitatul lor aterizat tokmai de pe meleagurile londoneze, ROGUE ELEMENT, iata ca de data asta dam piept cu anduranta propusa de VANIA intr-un eveniment semnat PROFM DANCE...Ce v-au pregatit de data asta dj-ii frecventei voastre preferate, 89,5 fm sau www.profmdance.ro se vede cu ochiul liber din flyer-ul atasat si se citeste din comunicatul de presa alaturat...Asa ca, da, fratilor, o "mai punem de un paaaaaaaaaaaaaaartyyyyyyyyy dement si week-end-ul asta!!!



"Data: 20 decembrie 2008
Locatie: Club Fabrica
Bad Boys: Marika, OK Corral, The Model, Unu
Warm Up: Victor Stancov

Parteneri Media: Un eveniment sustinut de MTV, Time Out Bucuresti si beatfactor.ro.

Pe 20 decembrie nu trebuie sa fii cuminte! ProFM DANCE iti testeaza anduranta. Daca poti rezista tentatiei, daca tu chiar crezi ca poti rezista tentatiei, atunci vino pe 20 decembrie la Club Fabrica sa-i vezi pe cei mai “cuminti?” DJ si sa dansezi pe cea mai “cuminte?” muzica. Fetele vor fi la fel de “cuminti?”. Asteptam raspunsurile voastre, sambata, 20 decembrie in Club Fabrica!

Evenimentul va incepe de la ora 23, iar pretul intrarii va fi de 15 lei pana la miezul noptii, si 25 de lei dupa. Cei cuminti nu au niciun fel de avantaj!"

No comments: