Wednesday, December 3, 2008

1 AN DE PROFM DANCE!!! UN WEEK-END PROFM DANCE!!!

VINERI!!!

VJ Oana, prezentatoarea clasamentului Dance Floor Chart difuzat la MTV in fiecare vineri, de la ora 00.00, si-a invitat pentru editia din 28 noiembrie cele doua colege de la ProFM DANCE.



Astfel, VJ Oana impreuna cu Ana Maria si Cristina, cele trei specialiste in muzica de clubbing, au sarbatorit 1 an de ProFM DANCE impreuna cu telespectatorii MTV, prezentand topul cele mai tari piese de club.

“Am adus alaturi de mine doua prezente feminine de senzatie, Ana Maria si Cristina, colegele mele de pe 89.5 FM, care fac ravagii in materie de muzica de party.

ProFM DANCE implineste un anisor pe 30 noiembrie, asa ca “vocile de radio” se vor afla in fata telespectatorilor Dance Floor Chart pentru o super petrecere!” a declarat Vj Oana zambind.

SAMBATA!!!

Un an de cand Bucurestiul are ritm!!! Haosul, zgomotul si rutina marelui oras s-au transformat peste noapte in beaturi energice si antrenante.

La un an de la lansare, ProFM DANCE si-a provoaca asculatorii la un dublu eveniment: un super party in Studio Martin, pe 29 noiembrie si o zi cu totul speciala - 30 noiembrie - pe 89.5 FM si www.profmdance.ro.

Sambata, impatimitii petrecerilor monstru au avut mana libera la distractie fara limite in Studio Martin. Responsabili cu beaturile au fost Pagal si Dj-ii ProFM DANCE Greeg, Ivan si Rushen.



Duminica, petrecerea s-a mutat in aer. Incepand cu ora 12:00, alaturi de Oana, Cristina si Ana Maria, in studio-ul ProFM DANCE s-au aflat DJ Ivan, G.Reep & Elis, Vania, DJ Rushen, DJ Marika, Morris, Inna, curajosii care au trait in ProFM DANCE Official Party Car, dar si o multime de invitati surpriza. Si pentru ca o aniversare nu e aniversare fara cadouri, ProFM DANCE a oferit ascultatorilor sai o multime de premii in... muzica.

29 si 30 noiembrie- zile de... DANCE! Enjoy the Beat of Bucharest with ProFM DANCE on 89,5 FM !

No comments: