Wednesday, December 3, 2008

PROFM DANCE 1 YEAR ANNIVERSARY PARTYYYY


Dj recunoscuti, ritmuri electrizante, o noapte lunga si intensa... asa se descrie petrecerea aniversara ProFM DANCE care a avut loc sambata seara in clubul Studio Martin.

Seturile Dj-ilor ProFM DANCE Ivan, Greeg, Rushen au creat o atmosfera hot iar coifurile si tortul delicios au dat culoare si gust serii transformand “1 year Anniversary Party” ProFM DANCE intr-una dintre cele mai reusite petreceri din acest an.

Evenimentul a fost gazduit de Dj-itele ProFM DANCE Cristina Iacob, Ana-Maria Tatu si Oana Tache care au petrecut alaturi de invitati pana in zori. A doua zi, petrecerea s-a mutat pe frecventa ProFM DANCE, 89.5 FM, in Bucuresti. Timp de 9 ore, Dj-ii ProFM DANCE, Marika, Vania, Ivan, Greeg si Rushen cat si artisti cunoscuti precum Morris si Inna au venit in studio pentru a sarbatori alaturi de ascultatori, un an de cand Bucurestiul are ritm.

La ProFM DANCE, petrecerea se continua, asa ca impatimitii beat-urilor dance sunt asteptati in fiecare zi pe 89.5 FM, in Bucuresti sau pe www.profmdance.ro .

No comments: